2777
2789
عنوان

همگی بیایید عکس طلاهاتون بذارید 📸 اینو شوهرم امروز خریده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10577 بازدید | 262 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه قسمت چفتش از اول به لباسام گیر میکرد الان کاملا کمر دستبند شکسته از وسط تا شده عکسشو فرستادم حالت ...

وای چه بی خیال بوده مادره... مهمونم داشتی جلو دست نباید میذاشتی مخصوصا جایی که دست بچه برسی دخترت متوجه نمیشد یه جا گم و گورش میکرد یقه کیو میخواستی بگیری؟ فدا سرت ببر درستش کنه خیلی نازه

2805
چرااا😁من خیلی طلا داشتم قبلا ولی هیچکدومو نمینداختم فقط برا عروسیا بودن همشون نو بودن موقع فروش انق ...

من کلا گوشواره آویزی دوس ندارم مگر از این مجلسیایی که خیلی مدلش خاصه الان گوشواره زیاد دارم ولی یه میخی ساده انداختم راحت

یا خدا کجا گم کردی!!!

اینو با گوشوارم گذاشته بودم داخل دستمال کاغذی داخل کیفم عروسی دوستم دعوت بودم بعد عروسی دیدم نیست از کیفم افتاده بود نمی‌دونم کجا افتاده بود داخل آرایشگاه تو راه کجا 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اینو با گوشوارم گذاشته بودم داخل دستمال کاغذی داخل کیفم عروسی دوستم دعوت بودم بعد عروسی دیدم نیست از ...

منم یه زنجیر داشتم گذاشته بودم داخل کاغذ دستمالی انداخته بودم سطل آشغال

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810