2777
2789
عنوان

همگی بیایید عکس طلاهاتون بذارید 📸 اینو شوهرم امروز خریده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10454 بازدید | 262 پست

منم با شوهرم دعوام شد حلقه طلاشو پرت کرد بعدش خیلی پشیمون شد ولی حلقه دیگه پیدا نشد رینگی خیلی سنگینم بود داشتم سکته میکردم خیلی سختم بود😭بعدش رفت سنگین ترشو خرید ولی من خاطره ی تخلو یادم نمیره و همیشه ازش دلگیرم...

چطوری بعضیاتون میگید هییچ طلایی ندارین؟مگه میشه ؟!!! 😳😳😳😳😐😐😐😐

چرا نشه من هیچی ندارم ازاول ازدواج هم ک طلاهای عروسیموفروخت شوهرم دیگ برام نخرید۱۰ساله

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم یه زنجیر داشتم گذاشته بودم داخل کاغذ دستمالی انداخته بودم سطل آشغال

من گوشواره یادگا. مادرم گذاشته بودم شوهرم ببره قفلش درست کنه ار دستم رفت چقدر ما خانما حواس پرتیم  

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
وای چه بی خیال بوده مادره... مهمونم داشتی جلو دست نباید میذاشتی مخصوصا جایی که دست بچه برسی دخترت مت ...

اره سرم شلوغ بود حواسم نشد گذاشتم تو ویترین 

دختر خودم یا بچه های حانواده شوهرم انقدر اروم هستن و اهل فضولی نیستن فکر کردم اینم مثل اوناست و دست نمیزنه وگرنه حواسمو جمع میکردم ‌.اره باید ببرم بدم درست کنن ولی بعد جوش دیگه نمیشه زیاد استفاده کرد  ادم استرس میگیره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نه من کلا برای هر چیزی فقط همون ثانیه اول ذوق دارم بعدش عادی میشه واسم

منم اینجوریم تا چند روز استفاده میکنم بعد میره تو گاوصندوق😐

کلا فقط نشون و حلقم خیلی برام مهمن😁

منم اینجوریم تا چند روز استفاده میکنم بعد میره تو گاوصندوق😐کلا فقط نشون و حلقم خیلی برام مهمن😁

من نه با اینکه با عشق و بعد چند سال دوستی نشون کردیم وقتی خرید نشون و اینا هم رفتیم ذوق آنچنانی نداشتم عادی بود کلا واسم همه چی 😃

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
2810