2777
2789
عنوان

همگی بیایید عکس طلاهاتون بذارید 📸 اینو شوهرم امروز خریده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10858 بازدید | 262 پست
چقد سخت 😥

خیلی یکی میبینی میفروشه ماشین یا خونه میخره ما فروختیم آقا بتونه خونه بخوابه استراحت کنه حالا باز یواش یواش‌دارم‌ میخرم از این طلا سوتی ها اگر حضرت آقا اینم برنداره بفروشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهههه ما هم ۳۰ ابان سالگردمونه😍 منم طلا گرفتم انگشتر و دستبند ست. البته هنوز تو راهه ولی اینه

خیلی قشنگ و شیکه‌‌مبارکتون باشه چند گرمه؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
2805
چطوری بعضیاتون میگید هییچ طلایی ندارین؟مگه میشه ؟!!! 😳😳😳😳😐😐😐😐

کجاش تعجب داره

من مجرد بودم بابام معتاد بود هیچی طلا از خونه پدریم نداشتم.

بعدشم تا شاغل شدم ازدواج کردم درگی خرید جهیزیه و قسط و وام...

حتی هنوز هم انقد قسط دارم که آخر ماه کم میارم 

چه برسه به طلاخریدن 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
عزیزمم چقد شیکه چرا نمیشه عکس بذارم؟ میگ فقط نمدونم چی چی فایل مجازه

مرسی عزیزم 

نمیدونم من راحت گذاشتم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مدام دستمه مشکلی پیش نيومده کارتیه هست مقاومه

من یه نیم ست دارم اینه ای، خط افتاده خواهرشوهرمم النگو اینه ای داشت خط افتاد فروخت ، الان دستبند کارتیه داره اونم خط افتاده براق و صاف نیست مثل اولش 

خیلی شیکن ، دوس دارم بخرم بخاطر این موضوع نمیخرم فقط

خیلی یکی میبینی میفروشه ماشین یا خونه میخره ما فروختیم آقا بتونه خونه بخوابه استراحت کنه حالا باز یو ...

پنهونی بخر پس انداز کن اگه امکانش رو داری

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من یه نیم ست دارم اینه ای، خط افتاده خواهرشوهرمم النگو اینه ای داشت خط افتاد فروخت ، الان دستبند کار ...

منم دو ماهه گرفتم الان یعنی در بیارم؟ 

خط و خش بیفته روش خیلی ناراحت میشم 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810