2777
2789
عنوان

همگی بیایید عکس طلاهاتون بذارید 📸 اینو شوهرم امروز خریده📸

| مشاهده متن کامل بحث + 10577 بازدید | 262 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وا چرا؟

من قبلا داشتم برا فروش بردم دیدم اینجوریه و کلی کلاه رفته سرم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
این دستبند مو از همه طلاهام بیشتر دوست دارم

یه خانومی الان تو تایپک دنبال دستبند ست با گوشوارش می‌گشت این سته باهاش

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

میشه بگی این طلا اسمش چیه این دیگه تو گروه کدوم طلاست النگو دستبنده چیه چه طلاهای عجیبی دارید خیلی ع ...

دستبند کارتیر هم مدل دست بندش هست هم النگو فقط مدل النگو روش طرح داره 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
منم ازاین دستبندا النگویی داشتم اتفاقا پارسالم فروختم ولی نشکست وزن کرد برداشت

اینایی ک اینجور قفل دارن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
9 گرم عزیزم سایز 1

چقدر پهن دیده میشه خیلی قشنگه 

مال من ۱۱ گرم سایز دو ولی از این باریک تره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

از همه شیک تر تا اینجا این بود😁

مال منم از بود چرا به من نگفتی؟🥹

چطوری بعضیاتون میگید هییچ طلایی ندارین؟مگه میشه ؟!!! 😳😳😳😳😐😐😐😐

خیلی عجیب نیست 

من ۲۰۰ گرم داشتم چندماه پیش موقع خرید خونه همه رو فروختم 

نهایت یک سرویس کوچک برام مونده

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
2810