2777
2789

ان شالله که بختتون باز بشه به همین زودی  با شخص مورد پسندتون ازدواج کنید ولی این کلا میگم تا خواستگار میاد بدون دلیل رد نکنید هر چیزی دوران و زمان خودش داره اگه گذشت دیگه تمام  خدا چندبار فرستاده و شما رد کردین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه حرف شما هم منطقی ولی من حتی دیگه ول کنم میشه بگی فرصت آشنایی کجاست؟؟؟ اون جاها که گفتی واسه من ...

نه عزیزم هست منم 4 سال ازت کوچکترم. کنفرانسهای علمی بری زیادن. ساعت کاریتو کم کن به زندگیت برس. مثلا بیشتر تدریس کن. کارای سبک تر بردار. وقت آزادت رو بیشتر کن. خیلی مرد مجرد 40 ساله هست بخاطر اوضاع اقتصادی پسر سن بالا هم زیاده. اپ دوستیابی مثل تیندر هم خیلی کیس زیاده تو این سن. ولی خب باهاشون بری حواست جمع کن زرنگ باشی همه جوره هست تو جامعه. 

کیس استادی خارج از ایرانم میتونی بری

گروهای کوهنوردی برو باهاشون 

دوست متاهل داری بهشون بگو معرفی کنن الانم یه خانومه گفت پسرخالش عسلویه کار میکنه همسن شماست

بعدم اگه کیسی دیدی تا دو سه سال هم کوچکتر بود اشکال نداره خرش کن😁 الان پسرا زیاد گیر نمیدن به این چیزا. مردا خیلی زود گول میخورن زرنگ باش منم دارم رو خودم کار میکنم. 

محیط کارتم عوض کنی آدمای جدید میبینی. فقط دیگه خواهشا تا 8 شب خودت هلاک نکن زندگی کن. پروژه های خوب میتونی برداری با ساعت کمتر

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
2805
عزیز من خداوند زمانی که خواستگار براتون فرستاد شما بدون دلیل رد کردین این رو بدون یک دختر بختش یه دو ...

وقتی خوشم نمیاد یا احساس بچگی میکردم چطور برم ازدواج کنم ..... هزار سال برگردم عقب محاله ازدواج کنم الان ولی دوس دارم ازدواج کنم. گرفتار درس و استرس بودم کلی رقابت برم زندگی یکی هم خراب کنم. اون خواستگارها براشون ناراحت نباش با از من کوچکتر ازدواج کردند و الان بچه دو تا هم دارند ولی من اون موقع اصلا آمادگی نداشتم بخدا الان هم ندارم ولی خب سنم بالا رفته ولی کاش قیافم می‌دیدی فکر کن اون موقع چقدر جوونتر و دخترونه تر بودم. نهایت نمیشه بخت بسته شده خب راه حل

نه عزیزم هست منم 4 سال ازت کوچکترم. کنفرانسهای علمی بری زیادن. ساعت کاریتو کم کن به زندگیت برس. مثلا ...

تیندر چیه؟؟؟؟ میشه توضیح بدی. نه کارم خیللللی دوس دارم خیلی براش زحمت کشیدم 

ان شالله که بختتون باز بشه به همین زودی با شخص مورد پسندتون ازدواج کنید ولی این کلا میگم تا خواستگا ...

😥هر چی ما دوس نداریم بایست خدا بفرسته . هر زمانی که کلی سختی داریم بایست بیاد!!!!! من الان میخوام ازدواج کنم نه قبلا. بخدا کلی استرس داشتم تازه هر سال گذشت نگران بودم ؟؟؟

تیندر چیه؟؟؟؟ میشه توضیح بدی. نه کارم خیللللی دوس دارم خیلی براش زحمت کشیدم

Tinder از گوگل پلی دانلود کن اپلیکشنه اونجا همه دختر پسراخودشون معرفی کردن و مشخصات گذاشتن و میگن چجور پارتنری میخوان. سن و همه چیشون هست. حالا اینکه قالتاق باشن هم توشون هست. خیلیا رو دیدم اینجوری آشنا شدن.

زندایی من بچه خواهرش طلاق گرفته بود با یه بچه. تو فیسبوک با یه ایرانی تو آمریکا آشنا شد ازدواج کرد رفت. 

شغلت هم با این سابقه ای که داری همه جا رو هوا میزننت. یه جا با ساعت کاری بهتر بری برات بهتره کی میخوای زندگی کنی. بازم خودت بهتر میدونی. مثلا من خودم بخاطر شرایطم الان مجبورم تمام وقت کار کنم بعد عید حتما پارت تایم و دورکار میکنم. قبلنم همینجور کار می‌کردم درآمدم خوب بود. کار تخصصی خودمم انجام می‌دادم. بازم تو کارت دخالت نمیکنم که خدانکرده نظراتم باعث بشه آسیب ببینی🌹 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
وقتی خوشم نمیاد یا احساس بچگی میکردم چطور برم ازدواج کنم ..... هزار سال برگردم عقب محاله ازدواج کنم ...

عزیزم من نه برا اونا میگم  هر مردی باشه زن گیرش میاد بلاخره ازدواج میکنه ولی کلا میگم دختر تو یه سن خواستگار میاد براش هی رد کنی دیگه بخت بسته میشه  اخه عزیزم من ببخشید ها ولی مگه یه دختر تا چه سنی میتونه باردار بشه که بخواد بگه ازدواج نمیکنم زوده از سی سال که بگذره دیگه  بخواد ازدواج کنه به سختی باردار میشه و ازدواج واجبه باید یک دختر ازدواج کنه بخوای بگی نه قصد ازدواج ندارم که نشد مگه هر وقت ادم دلش خواست میتونه ازدواج کنه

وقتی خوشم نمیاد یا احساس بچگی میکردم چطور برم ازدواج کنم ..... هزار سال برگردم عقب محاله ازدواج کنم ...

شما کدوم شهر هستین گروهای واتساپی هست برا ازدواج خیلی میان معرفی کنن که مثلا فلان پسر با مشخصات چطور دختری میخواد یا فلان دختر چطور پسری  حالا من یه گروه دارم اگه میخوای لینک بدم وارد شی 

2810