2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوس ندارم من مانتو اداری داخلش اذیت میشم خفه میشم !!!! نمیتونم اصلا

به هرحال ب سرو تیپ خودت تا نرسی همینه ک هست یعنی چی  کاملا دیدم ادمایی مثل شما رو 

انگار به طرف مقابل میگن ببین من براخودم کار دارم درامد دارم از زندگیمم راضیم براهمینم هست که نیازی نمیبینم  مرد پسند بشم و ب خودم برسمو ازین کارا لطفا به پروبال من نمیچین ک بد میخورین

عزیزم این ک نشد اولا دنبال موقعیت بالا نباش چون خودت موقعیتت بالاس حتما اعلب از خودتم شاید پایینتر باشن دوما حتما به تیپت برس ببینم  اوکی؟

2805
مانتوی اداری سن بالا نیستن که ،یه جورایی هم دانشجویی هستن و هم اداری

از اونا که مثل کت و شلوار هستند؟؟؟؟؟؟ نههههههههه . آخه چرا بایست به لباس آدم کار داشته باشن ! 

میشه بری یه جا کار کنی که وقتت آزاد تر باشه بسه دیگه اینهمه کار کردی نتیجش شد همینی که دیدی راهتو عوض کن هرچی همه میگن بهونه نیاز عزیزم ❤️من خودمم 67 هستم مجرد خریت کردم بلد نبودم ارتباط بگیرم اینجور شد گفتم تا نگی از باد هوا بهت میگم. باید لباسات شیک باشه باید آرایش کنی باید بوی خوب بدی. محیطت مردونه باشه چه بهتر خوشتیپ برو حتما همونجا ازت خوششون میاد منم محیطام مردونه بوده تیپ میزنم. تا میتونی به خودت برس برو کافه های گرون. کنفراس. تدریس. تور سفری. سفر خارج. استخرهای بالاشهر. هرچی همه میگن بهونه نیار اینهمه سال اینجوری بودی حالا یه جور دیگه باش شاید درست شد. منم خودمو خیلی تغییر دادم مثل تو هی هرچی میگفتن یه بهونه می‌آوردم. 

الکی هم هی نگو علمی باشه علمی باشه. علم به 40 سالگی رسوند شمارو ناراحت نشی ازم. یکی که علمی نباشه خم ولی اخلاقش عالی باشه و حمایتگر باشه و توان چرخوندن زندگی داشته باشه چه بدی داره؟ 

طرز فکرتو عوض کن محدودیت های ذهنی که برا خودت ساختی رو بزن کنار. فیلم ورود آقایان ممنوع هم ببین

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
مگر کسی اومده جلو ؟؟؟؟؟ نههههههه

همین مدلی که اینجا حرف دلتو زدی . به چهارنفر خانم مورد اطمینان و موجه دوروبرت بگو .قول میدم تا سرماه ۱۰ نفر بریزن سرت .

خدا جونم                                                           دمت گرم   

حاضرم قسم بخورم چون خیلی شرایط خوبی داری جرئت نمیکنن بیان جلو مردا اگر حس کنن قراره نه بشنون اصلا نمیان جلو اما نگران نباش بالاخره یکی پیدا میشه که مثل خودت باشه و بیاد خواستگاری 

از اونا که مثل کت و شلوار هستند؟؟؟؟؟؟ نههههههههه . آخه چرا بایست به لباس آدم کار داشته باشن !

یکم سطح توقعاتتون رو پایین بیارین حتما با کلی کیس مناسب آشنا خواهید شد

کاربر آقا

اسی من خودم اداری میپوشم اتفاقا اداری رنگهای طوسی خیلی جذابند.

یه رنگ خریدم سبز زمردی اداری خیلی توی تن خاصه

منم مجردم ۳۶ سالمه ولی میخام بهت بگم ب خاطر ازدواج نه ب خاطر احوال و روان خودت مرتب باش 

مهندس هستی عالیه ولی میتونی سر وضع مرتبی داشته لاشی ب هر حال ی جذبه باید باشه که طرف بیاد سمتت یا نه؟

لطفا لایک نکنید .سپاس
به هرحال ب سرو تیپ خودت تا نرسی همینه ک هست یعنی چی کاملا دیدم ادمایی مثل شما رو انگار به طرف مق ...

😔 آخه بایست جایی باشه که خواستگار باشه وقتی نیست دیگه به چی خودم برسم ؟؟؟ خوبا ازدواج کردند اون پسر دختر بازها هم موندن !!!! اونا حتی دنبال این هستن کارت به نتیجه نرسه !!!!خیلی سخته بخوای قبول کنی تموم شد!!!! نمیدونم

استارتر عزیز من کاملاً درکت میکنم.

دوستانی که راجع به تیپت و انرژی زنانه صحبت کردن تا حدودی راست میگن ولی فک نکن مشکلت فقط اون موردهاست. دوستان من هم حدودا همسن استارتر هستم و تیپ و رفتار و ظاهرم امروزی و حذاب هست و تا الان کلی خواستگار جورواجور داشتم ولی متاسفانه هیچ کدوم قسمت نشد😔

میخوام بگم به این حرفا نیست باید خدا واست بخواد، در ضمن تیپ و ظاهر اکثر دهه شصتی ها مثل استارتر هست ولی به موقع با بهترین گزینه ها ازدواج کردن.

منم واسه هر مشکلی یه راه پیدا کردم ولی واسه ازدواج هیچ کاری نتونستم بکنم.

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
میشه بری یه جا کار کنی که وقتت آزاد تر باشه بسه دیگه اینهمه کار کردی نتیجش شد همینی که دیدی راهتو عو ...

باشه حرف شما هم منطقی ولی من حتی دیگه ول کنم میشه بگی فرصت آشنایی کجاست؟؟؟ اون جاها که گفتی واسه من نیست  دختر ۲۰ ساله که نیستم. مملکت ما خیلی افتضاح شده

عزیز من خداوند زمانی که خواستگار براتون فرستاد شما بدون دلیل رد کردین این رو بدون یک دختر بختش یه دورانی باز میشه اون دوران که خواستگار میومد و شما رد کردین دیگه بختتون بسته شد اینکه هی خواستگار بیاد و هی شما بگین قصد ازدواج ندارم درست نیست خدا خوشش نمیاد اخه دختر تو سن پایین خواستگار اومد براش اوکی بود قبول کنه بره  من این به شخصه دیدم کسایی که خواستگار میومد و هی رد میکردن دیگه همونطور موندن و بختشون بسته شد 

2810