دوستان حالم خیلی خرابه بچه هم شیرمیدم انقد حرص خوردم بچه ام امروز کلا حالش بد بود من از وقتی کوچیکبودم مامانم با یکی به بابام خیانت کرد البته بابام واسه زندگیش کم نمیذاره فقط یکسری اخلاقای خشکداره مامانم الان ۲ساله رفته تویه گروه های تلگرافی تا صبح تلفنی حرف میزنه همه زن بیوه و مرد وهمه چی هم هست من فهمیده بودم هیچی نگفتمولی بابام فهمیده دیشب باهام جرف زد گفت کاری بکن مامانت داره خیانت میکنه همه پیاموعکس وهمه چی مامانمم دیده بامردا گویا دعوا میکنن مامانم ۳شب میره نمیاد ولی جلومن خودشو فرشته نشون میده همش از بابام پیش من بد میگه بابام میگه مهمونی هم رفته با مردا کلی مدرک ازش جمع کرده حالا به من میگه کاری کن آخه چیکار کنم خیلی بهم ریختم فکر کنم مامانم چیزی هم مصرف میکنه جنسی هم خیانت میکنه یه ج نده کامل شده خیلی حالم بده هی شوهرم میگه چی شده یعنی بفهمه منم به همون چشم میبینه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پدرم میگه طلاقش بدم اول داداشت آواره میشه زندگی توام بهم میخوره راست میگه ابروواسه من نمیمونه دیگه
بعد کتکش نمیزنه فوشش نمیده
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
پدرم میگه طلاقش بدم اول داداشت آواره میشه زندگی توام بهم میخوره راست میگه ابروواسه من نمیمونه دیگه
به کسی نگید علت طلاقش چیبوده اینطوری بدتره که خدایی نکرده یه فامیلی کسی مادرتو ببینه یافیلمش رو بدن بیرون ابروی بابات شرفش میره
کاربری دست دونفره دوستان .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه
حالا داماد چ لزومی داره بفهمه ب چ علت طلاق میگیرن چ چیزا اون بره ب هرزگبش ادامه بده جوش و ناراحتیش برا تو و پدرت اگر شوهرت ی ذره منطقی درست نگاه کنه میدونه خطای ی نفر دیگه رو پای بچش نمینوبسن.خیلیا خودشون هرزه ان بچشون نه.مگه هرکی ج ن د س دخترشم همون کاره هست؟!!
یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون