2777
2789
عنوان

خیانت مادرم به پدرم از هرنوع

1499 بازدید | 48 پست

دوستان حالم خیلی خرابه بچه هم شیرمیدم انقد حرص خوردم بچه ام امروز کلا حالش بد بود من از وقتی کوچیک‌بودم مامانم با یکی به بابام خیانت کرد البته بابام واسه زندگیش کم نمیذاره فقط یکسری اخلاقای خشک‌داره مامانم الان ۲ساله رفته تو‌یه گروه های تلگرافی تا صبح تلفنی حرف میزنه همه زن بیوه و مرد و‌همه چی هم هست من فهمیده بودم هیچی نگفتم‌ولی بابام فهمیده دیشب باهام جرف زد گفت کاری بکن مامانت داره خیانت میکنه همه پیام‌و‌عکس و‌همه چی مامانمم دیده بامردا گویا دعوا میکنن مامانم ۳شب میره نمیاد ولی جلو‌من خودشو فرشته نشون میده همش از بابام پیش من بد میگه بابام میگه مهمونی هم رفته با مردا کلی مدرک ازش جمع کرده حالا به من میگه کاری کن آخه چیکار کنم خیلی بهم ریختم فکر کنم مامانم چیزی هم مصرف میکنه جنسی هم خیانت میکنه یه ج نده کامل شده خیلی حالم بده هی شوهرم میگه چی شده یعنی بفهمه منم به همون چشم میبینه  

خب چرا پدرت اینقد بی بخاره طلاقش بده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
2810