2777
2789

همسایه دیوار ب دیوارمون پسرش تنها زندگی میکنه و خونه مجردی داره.دیروز مادرش با من داشتیم از مسجد برمیگشتیم که پسرش دیدیم که نون و خوراکی خرید بوده ک داشت میرفت.ب مادرش ن تنها خیلی محل نزاشت بلکه گفت نون میخای مادره گفت آره دوتا بده پسرش گفت خب برو سر کوچه بگیر تا بازه!!!حالا پسره چند سالشه ۳۷ سال آنقدر این زن تو ذوقش خورد ک نگم براتون دل من ک خیلی گرفت.امروز موقع برگشتن از مسجد گفتم خانم فلانی بیا بریم با هم نون بخریم من هوس نون تازه کردم .رفتیم خریدیم...

(شوهر این خانم که بابای این پسر فوت شده.)خیلی دلم گرفت

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

اینم از پسر ک یک عده برای داشتنش هرکاری میکنن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای من بودم همونجا میکوبیدم تو دهنش مرتیکه خرس گنده بیشعور

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
2805

یسریا همچین زحمتیم نمیکشن فقط زاییدنشو بلدن نمونش شوهر من از ۷ سالگی کار کرده قبلشم زندگی انچنان جالبی نداشته  یسری ب گفته خودش مادرش سر ی بستنی ۱۰۰ تومنی تا سرحد مرگ زدتش عقده اس تو دلش 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بعضیا کتکم میزنن🥲

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
😔😔وای چقد دلم گرفتتتتتت

اخه مادره ب سمت پسره رفت ک اون سمت خیابون و گفت دوتا نون بده بهم رضا

وای من بودم همونجا میکوبیدم تو دهنش مرتیکه خرس گنده بیشعور

قسمت دردناکش این بود ک ما این سمت خیابون بودیم و مادره رفت اون سمت و ب پسره گفت رضا دوتا نون بده بهم اون گفت برو بگیر خودت تا بازه

خوب کردی تنها زندگی میکنه؟؟ چقد مهربونی تو :)) ♡♡♡

ن دو تا دختر مجرد داره ک باهاش زندگی میکنن و خرجش کامل میدن وضعشون خوبه ها.نمیدونم چون حاملم انقدر دلم گرفت باور کن خودم اشکم در اومد و بی کسی خودم یادم رفت.میشه برام دعا کنی بچم سالم بدنیا بیاد.ممتون

ن دو تا دختر مجرد داره ک باهاش زندگی میکنن و خرجش کامل میدن وضعشون خوبه ها.نمیدونم چون حاملم انقدر د ...

الهیییی فدات شم من ک اشکم برا تو درآومد قلب مهربونی داره 

دختره یا پسر؟؟ چند ماهته ؟؟ بچه چندمته

ب سلامتی و دل خوش ب دنیا بیاد عزیز دلم 🥰😍💞💞💞 

دورت بگردم الهی خدا کمکت کنه خدا تو قلب مهربونته💕💕🦋🦋

الهیییی فدات شم من ک اشکم برا تو درآومد قلب مهربونی داره دختره یا پسر؟؟ چند ماهته ؟؟ بچه چندمتهب سلا ...

دومیه.منتها حتی کسی رو ندارم بیاد برام بیمارستان فقط امیدم خداست.ممنون عزیزم....سه ماهم نشده

2810