2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی گرفته اینهمه زحمت بچت بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 27 پست
دومیه.منتها حتی کسی رو ندارم بیاد برام بیمارستان فقط امیدم خداست.ممنون عزیزم....سه ماهم نشده

من فقط شب اول زایمان مامانم پیش موند و یه روز ک آوردمش خونه بچه رو 

بعدش ولم کرد و رفت 😔 سزارین بودم خودم بلند میشدم غذا میپختم برا شوهرم مواظب بچمم بودم با شکم پاره 

بی کسی خیلی بده😔😔 گریه م گرفت بخدا

عزیزمممم مامان بابات کجان پس؟ شوهرت چجوریه؟؟

پدرم فوت شده.مامانم ک مسن هست معلوم نیس بتونه بیاد.شوهرم ک ب عنوان همراه راه نمیدن بخش زنان.همش مبگم بچه رو زاییدم بخام دسشویی برم ب کی بسپرم...

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط شب اول زایمان مامانم پیش موند و یه روز ک آوردمش خونه بچه رو بعدش ولم کرد و رفت 😔 سزارین بودم ...

عزیزم....اروم باش پناه هممون خداست روزای سختت گذشت چقدم قوی بودی و ادامه دادی ما زنا همه همینیم بخاطر عشقی ک ب بچه داریم پا میشیم.امیدم بخداست.دعام کن عزیزم

2805
مادرشوهری . خواهر شوهری . خاله ای . دختر خاله ای . عمه ای چیزی نداری چن روز بیاد کمکت؟؟

ن بابا دلت خوشه .خواهر دارم ک نمیان باورت میشه سر بچه اولم وقتی اومدم خونم برقای خونم خاموش بود.شوهرم اومده بود دنبالم یادش رفته بود برق بزنه وقتی ادم زایمان طبیعی میکنه خیلی حساس میشه اومدم خونه فقط گریه میکردم از این بی کسی

مادرشوهری . خواهر شوهری . خاله ای . دختر خاله ای . عمه ای چیزی نداری چن روز بیاد کمکت؟؟

اما خب این سری واقعا نمیخام ب بی کسی فک کنم.باید بهش عادت کنم خودم از پس خودم و بچه بربیام توکل ب خدا.

ن بابا دلت خوشه .خواهر دارم ک نمیان باورت میشه سر بچه اولم وقتی اومدم خونم برقای خونم خاموش بود.شوهر ...

چقد بی صفتن خواهرات بعضیا چجوری میتونن اینقد سنگ دل باشن 

اگ من بودم با جون و دل تا آخرین لحظه زایمانت و تا چن روز کمکت میکردم 😔💝🫂 خواهرتم نبودم اگ همسایه یا دوستت بودم تنهات نمیزاشتم 

اره عزیزم من تا روز زایمانت ازت خبر میگیرم برات صلوات میفرستم و دعات میکنم💝💕🫂

مرسی عزیزم انرژی خوبت بهم میرسه الهی خودت ب هرچی میخای برسی.انشالله خدا توانش بهم بده.خودش خبر داره از حالم.

چقد بی صفتن خواهرات بعضیا چجوری میتونن اینقد سنگ دل باشن اگ من بودم با جون و دل تا آخرین لحظه زایمان ...

برام مردن.میدونی خوبیش اینه من عذاب وجدانی در مورد خواهرام ندارم هرکاری در توانم بوده براشون کردم.خدا خودش درست کنه.

چقد بی صفتن خواهرات بعضیا چجوری میتونن اینقد سنگ دل باشن اگ من بودم با جون و دل تا آخرین لحظه زایمان ...

مرسی عزیزم لطف داری‌.امیدوارم انرژی دعای خوبت به خودت هم برگرده