2777
2789
عنوان

استرس رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 48 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
نه این نیست حالم بد میشع استرس شدید میگیرم

خب میگم برو پیش مشاور ،

دوست نداشتن فقط وجه عاطفیش نیست ،

همینکه طرفت از لحاظ جن.سی برات جذاب باشه یه ملاکه ،

مرد اگر برا زن جذاب باشه زن خودش ولوو میشه تو بغلش 

💍🩷

منم وقتی با نامزدم معاشقه انجام میدیم در حد بوس و بغل بعدش بدنم میلرزه و حالم بد میشه رنگمم میپره بعضی وقتا نگران میشم چرا اینطوریم

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
خب میگم برو پیش مشاور ،دوست نداشتن فقط وجه عاطفیش نیست ،همینکه طرفت از لحاظ جن.سی برات جذاب باشه یه ...

تو بچگی یه تجربه تجاوز داشتم به اون میشه ربط داشته باشه؟

آخه من دوسش دارن خیلی مهربون و خوبه 

همش میگه تو سردی

منم وقتی با نامزدم معاشقه انجام میدیم در حد بوس و بغل بعدش بدنم میلرزه و حالم بد میشه رنگمم میپره بع ...

منم اینطوری کلا حالم خیلی بد میشه پاهام میلرزه خودمو سفت میکنم

درک میکنم یجورایی میفهمم چجوری میگی منم دقیقا همونجور حالم بد میشه بعلاوه خجالت

اره خجالتم هست اما چون خیلی حالم بد بود چندین بار لخت منو دیده که مثلا خجالتم رو بریزه تما من هنوزم حالم بده

تو بچگی یه تجربه تجاوز داشتم به اون میشه ربط داشته باشه؟آخه من دوسش دارن خیلی مهربون و خوبه همش میگه ...

قطعا ، حتما پیش مشاور برو

یه وجه مهم و جذاب رابطه زن و مرد سک.س مگر میشه نباشه؟

انشالله مشکلت حل میشه عزیزم

💍🩷
2810