2777
2789
عنوان

استرس رابطه

997 بازدید | 48 پست

سلام خانوما من کاربر قدیمیم و جدبد نیستم که بخوام تاپیک جنجالی بزنم

ببخشید این سوال رو میپرسم اما جای دیگه نیست بتونم بپرسم 

خانوما من دوماهه نامرد کردم و محرمیم با نامزدم و رابطه داریم اما نه رابطه ی کامل. من بعد از دوماهه باز استرس دارم حالم بده دوست ندارم جایی تنها باشیم یا بهم دست بزنه بحث خجالتم نیست دیگه . چند بار از استرس اصلاااا تحریک نشدم دست و پا و بدنم میلرزه همش

طبیعی همه اولش اینطورن یا برم پیش مشاوره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک آخر منم راجع نامزدم نظر بدین دوستان ‌.

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
2805

برو پیش مشاوره

یک عدد نومزد خوش قدو بالا دارم ♥️✨️ :) ما از آنان کہ تسلایشان میدادیم غمیگین تر بودیم :)!🌙'            #جذابای‌سایت😗✨️ ~       تکستایِ اینجاهیچ ارتباطی به حالِ فعلی من نداره و دلیه عزیزان🦋🌱..تو سایت مادران  هم هستم ولی نه به این اسم خواستی اونجا پیدام کنی سرچ کن قهوه‍ قجࢪۍ☕🌥.

2810