2777
2789
عنوان

استرس رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 48 پست
منم اینطوری کلا حالم خیلی بد میشه پاهام میلرزه خودمو سفت میکنم

دقیقا منم // 

نامزدمم نگران چرا اینطوری میشم فکر می‌کنه چون خوشم نمیاد یا دوست ندارم و اذیت میشم به خاطر همون بعد ناراحت میشه ازم 🙄

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم // نامزدمم نگران چرا اینطوری میشم فکر می‌کنه چون خوشم نمیاد یا دوست ندارم و اذیت میشم به خ ...

دقیقااا نامژد منم تازه بهم میگه تو سردی باعث میشی دیگه منم خوشم نیاد 

2805
البته همش لب نیس. حرف زدن. نوازش. ... اینا هم هست. پس برو پیش سکسولوژی

اره هست همه جوری من استرس دارم خودمم منقبض میکنم اون مبخواد اول من رو آروم کنه بعد خودش اما من بعضی اوقات از استرس تحریک هم نمیشم 

اینا به هنر مرده همشمرد باید ذاتا کن...ده باشه🤣ببخشیدا ولی یه سری مردا اصلا شعور ندارن زنو خر کنن ک ...

پیشنمازی در حد 40 دقیقه هم داریم اصلا اینطور نیست من خودمو منقبض میکنم موع نوازش هم حتی و بعضی اوقات حتی رابطه هم نبست فقط عشق باری من باز استرس دارم که ادامه پیدا نکنه

میخواستم بدونم طبیعی یا نه حالم زیاد خوب نبست مجبور شدم اینجا بپرسم ببخشید که حس بد بهتون دادم

نه عزیزم طبیعی نیست با مشاور صحبت کن کمکت کنه

حق با تو بود مامان ؛ آدم به گلی که دوسش داره آب زیاد نمیده.

منم بعد عقد تازه بعد ۳ ماه اجازه دادم شوهرم بوسم کنه😵‍💫😂اما من سنم کم بود استرس خیلی داشتم به مرو ...

ما یک ماهم صیغه بودیم قبلش من نزاشتم هیچیییی حتی واضح فرار میکردم اما الان دیگه داره کلافه مبشه

2810