2777
2789
عنوان

سریال چشم چران عمارت کیا میبینن

50 بازدید | 13 پست

واقعا سواله برام یه مردی مثل فرید که به هیچ‌مونثی نه نگفته واقعا خوشبختی حقشه؟؟ کاری به سریال ندارم یه ادم باویژگی های کارکترو میگم 

کم نیستن مردایی مثل فرید که چندسال یکیو علاف خودشون میکنن تهشم موقع ازدواج حتی بیان نمیکنن دوست دختر دارن 

من اصلا کارا و اویزون بازیای پلینو تایید نمیکنم ولی واقعا بااون دلی که فرید از پلین شکوند حقشه تو زندگیش روی خوشبختی ببینه؟؟

یا دوس دختر جدیدش دیار وابستش کرد تهشم دوباره برگشت به اکس سمیش:/

واقعا یعنی انصافه این مدل ادما خوشبخت بشن؟؟:/

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
پس زنش چی

قبل اینکه زنش بشه پلین تو زندگیش بود چرا یه بار نگفت نمیخوام ازدواج کنم

وقتی قصد ازدواج نداشت چرااونهمه قول و قرار گذاشت با پلین 

چسبید دنبال یه دختری که اصلا نمیخواستش تو هر فرصتی هم تحقیرو توهین میکرد بهش

واقعا قراره اینا بی جواب بمونه؟؟

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

به من بگو سیران چیشده؟ من تا جایی که جدا شدن میدونمپلین چرا دلش شکست؟ آخر بچه از فرید بود؟

پلین فصل یکو میگم قبل ازدواج فریدو سیران 

فرید باهاش قول و قراره ازدواج گذاشته بود اخرم اسمی اصلا از پلین نیاورد رفت سراغ یکی دیگه

قبل اینکه زنش بشه پلین تو زندگیش بود چرا یه بار نگفت نمیخوام ازدواج کنموقتی قصد ازدواج نداشت چرااونه ...

بابا سریال ترکیه ای دیگه چرت و بی مفهوم

ظالم کمترین جزا رو میده مظلومم همیشه بدبخت ولش کن 

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
حالا من یه سوال دارمواقعا هنوز هم کسی هست که این سریال مزخرف و دنبال کنه؟یعنی انقدر به وقتتون اهمیت ...

من گفتم که یه شخصی مثل فرید تو زندگی واقعی کم نیست ادمای مثل اونو داشتم میگفتم

پلین فصل یکو میگم قبل ازدواج فریدو سیران فرید باهاش قول و قراره ازدواج گذاشته بود اخرم اسمی اصلا از ...

خب درسته الان سیران به کجا رسیده مگه فصل جدید نیست؟ چه اتفاقاتی افتاد

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
خب درسته الان سیران به کجا رسیده مگه فصل جدید نیست؟ چه اتفاقاتی افتاد

من یه قسمت از فصل جدیدو دیدم خوشم نیومد دنبال نمیکنم عزیزم

من یه قسمت از فصل جدیدو دیدم خوشم نیومد دنبال نمیکنم عزیزم

کلا سریاله شر و ور محضه چه منطقی میخوای داشته باشه ؟قشنگترین سریال ترکی برای من عشق ممنوع و بعدشم کوزی گونی بود