2777
2789
عنوان

افراد انرژی خوار

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 22 پست
باید انرژی های منفی بدنت رو با پاکسازی تخلیه کنی حموم میری حتما سرکه و آب نمک بریز سرت آب بکش بیا بی ...

چه سرکه ای سیب یا انگور فرقی نداره 

از سردی مغزیه؟

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ممکن است آنها را از زندگی خود حذف نمایید. اگر انرژی خوار شما فردی می باشد که قادر نیستید از او دوری کنید (مثلا عضوی از خانواده یا رییس شما می باشد) تلاش کنید تا حد امکان ارتباط خود را با او قطع کنید. از صحبت مستقیم با او اجتناب کنید و در عوض برای او پیغام بفرستید.

2805
خیلی انرژی منفی م زیاده نمیدونم چیکار کنم🥲

دارم راهکار میدم 

توصیه میکنم تامیک های اولمو بخونی 

کل خونتون رو سرکه و نمک و گلاب قاطی کن اسپری کن 

هروز تو خونتون کندر و زاج و اسفند و مریم گلی دود کن

انرژی خوارها چه مشخصاتی دارند؟ آیا شما هم در اطرافتان انرژی خوار دارید؟

1- کسانی که همیشه در حال شکایت کردن و غرزدن و ناله کردن می‌باشند و از زمین و زمان شاکی هستند

2- اشخاصی که در پی تحقیر کردن و تمسخر شما هستند و با گفتن متلک و حمله کلامی بر روی احساسات و روحیه شما اثر می‌گذارند

3- دوستانی که بعد از حرف زدن با آنها احساس بیحالی و خستگی و درماندگی و یا آشفتگی و ناامیدی دارید

4- آزارگران، افراد ظالم، زورگو، قلدر، متجاوز و تهدیدکننده که به شما و حریم شخصی شما حمله کرده و به حد و مرز شما تجاوز می‌کنند

5- کسانی که کنترلگر بوده و در پی کنترل شما و زندگیتان هستند و باید مطابق حرف و سلیقه آنها رفتار کنید

6- افرادی که دچار مشکلات زیاد و متنوعی در زندگی هستند و از این مشکلات برای همه تعریف می‌کنند؛ بدهی، بیماری، طلاق، دعواهای خانوادگی، ورشکستگی، بی خانمانی و ....

7- همه کسانی که سعی می‌کنند ترحم و دلسوزی شما را تحریک کنند و به دروغ خود را مظلوم و قربانی جلوه می‌دهند

8- افرادی که مدام شما را سرزنش یا شماتت می‌کنند، به شما احساس گناه می‌دهند؛ از کارهای شما ناراضی و ناخوشنودند مثل پدران و مادران کمالگرا

9- اشخاصی که اهل غیبت کردن، پشت سر بقیه حرف زدن و قضاوت کردن دیگران هستند

10- کسانی که دروغ می‌گویند و مدام در حال لاف زدن و غلو کردن و دروغ گفتن از نوع سفید و مصلحتی هستند

11- افرادی که انرژی منفی خود را به دیگران منتقل می‌کنند و تکیه کلامشان این است که با تو صحبت کردم سبک شدم؛ شما کنار آنها احساس خوبی ندارید

12- شایعه پراکن ها و کسانی که اخبار بد را به سمع و نظر همه می‌رسانند

13- آنان که به خدا ایمان ندارند و یا به خدا شک دارند و کفر می‌گویند

14- افرادی که بی هدف در اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی پرسه می‌زنند و وقت خود را هدر داده و انرژی خود را در این محیط ها از دست می‌دهند

چطوری فاصله میگیری

سعی میکنم کمتر برخورد داشته باشم باهاشون. یکیشون به شکل وحشتناکی انرژی میگیره. ینی حتی اگر حرف نزنه صرفا این که توی یک فضا باهاش باشم انرژیم رو تخلیه میکنه. من حتی بقیه رو منع کردم که اسمش رو پیش من بیارن.

سعی میکنم کمتر برخورد داشته باشم باهاشون. یکیشون به شکل وحشتناکی انرژی میگیره. ینی حتی اگر حرف نزنه ...

اوففف 

منم دو سه موردی دارم 

دوتاش رو حذف کردم یکیش دختر داییمه نمیشه