2777
2789
عنوان

افراد انرژی خوار

104 بازدید | 22 پست

شخص انرژی خوار می تواند هر کسی از اطرافیان شما باشد، حتی عضوی از خانواده یا دوستی نزدیک که از بودن در کنار او احساس خستگی شدید می کنید. تخلیه مداوم انرژی موجب به وجود آمدن مشکلات عاطفی و فیزیکی زیادی می شود.

انرژی خواران عموما احساس امنیت نمی کنند و همیشه به دنبال راهی برای انتقاد از  شما هستند تا در شما هم احساس ناامنی به وجود بیاورند. در این صورت احساس می کنید به او چیزی را بدهکار هستید، به خصوص توجه خود را، بهتر است به کار خود ادامه بدهید و هر حمله ناشناخته را قطع کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

انرژی خوران به علت موج رفتار های نمایشی و احساسی شان اکثرا در مرکز هر فاجعه ای حضور دارند. ولی زمانی که دستشان به شما می رسد، مسائل و مشکلات را بر سر شما می ریزند و امیدوار هستند که با جذب آنها خطای آن ها را درست کنید.

برخورد درست

به آنها بگویید خیلی خسته هستید. اگر می خواستند به شما زنگ بزنند و با شما صحبت کنند، در دام آنها نیفتید و با گفتن آنکه خسته بی حوصله و کسل هستید، دور شوید. آنها به احتمال زیادی شما را تنها می گذارند و به سراغ منبع دیگری می روند چون به فردی با انرژی زیاد نیازمند هستند تا انرژی خود را تخلیه نمایند.

انرژی خوران به علت موج رفتار های نمایشی و احساسی شان اکثرا در مرکز هر فاجعه ای حضور دارند. ولی زمانی ...

من حس میکنم هستم🥲🚶‍♂️

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...

هدف های اصلی انرژی خواران، افرادی هستند که دلسوز و مهربان بوده و همچنین حساس هستند. کسانی که قلب مهربانی دارند، به مشکلات آنها گوش می دهند و انرژی بی پایانی دارند.

آنان از این موارد علیه شما استفاده می کنند و بارقه درونی شما را خاموش می کنند. امکان دارد شما متوجه شوید که فرد انرژی خوار دوست دارد بیشتر وقت خود را با شما بگذارند، حتی اگر به معنای مشغول کردن وقت شخصی شما برای بیرون رفتن با خود باشد

هدف های اصلی انرژی خواران، افرادی هستند که دلسوز و مهربان بوده و همچنین حساس هستند. کسانی که قلب مهر ...

چجوری نباشیم خب🥲

هیچوقت آسونتر نمیشه ، این تویی که باید قویتر بشی‌‌...

جز انتقاد کردن، انرژی خواران امکان دارد بخواهند شما را بترسانند، به ویژه اگر بخواهند یک جریان احساسی راه بیاندازند. در این شرایط، با ترساندن شما انرژی شما را می خورند و زمانی که شما ناراحت می شوید یا می ترسید نفسانیات شما را بیشتر می کنند

چجوری نباشیم خب🥲

باید انرژی های منفی بدنت رو با پاکسازی تخلیه کنی 

حموم میری حتما سرکه و آب نمک بریز سرت آب بکش بیا بیرون 

با مشاوره صحبت کن 

طب سنتی باید بری برات داروهایی که مغزتو گرم میکنه بده

یکی از ویژگی های انرژی خواران این است که به دیگران وابسته هستند و درگیر این نوع روابط می باشند. آنها از پیوند عاطفی (عموما پیوند عاطفی عاشقانه) برای رفع نیاز های عاطفی خود بهره می برند

2810