2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2074 بازدید | 145 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین دقیقا من جای شما بودم حتی بدتر اما خب شما چکار داری به دیگران درسته قبول دارم حجم کار یکمی بالا ...

بعد یه چیز دیگه

درطول این سه سال که تجربی رو خوندید از مشاور و کمک تحصیلی و اینام کمک گرفتین؟

2805
دختره میگه از ازدواج متنفره هی میگن ازدواج کن

توی اینطور خانواده های محدود لزوما خواسته دختر اجرا نمیشه حالا هرچقدر هم تلاش کنه 

دفعه بعد به جای مانیتور دست و پاش میشکنه 

چه بهتر که بهترین راه رو انتخاب کنه 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

خدا بده شانسپزشکه طرف

من بودم حالا پسرعموم یه معتاد بی عرضه بیکار در میومد به خدا😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بعد یه چیز دیگهدرطول این سه سال که تجربی رو خوندید از مشاور و کمک تحصیلی و اینام کمک گرفتین؟

بله مشاوره ک حالا نمیگم واجبه میتونید خودتون بخونید یا اینکه فوقش مثلا یکی دوماه مشاوره بگیرید تا راهتون بندازه اما خب کمک آموزشی نیازه بنظرم 

من بودم حالا پسرعموم یه معتاد بی عرضه بیکار در میومد به خدا😂

مثل من دوتا پسر عمه دارم جفتشون صبح تا شب تو کوچه موتور بازی میکنن بی عرضه ها هرکدوم سی سالشونه یه زن نتونستن بگیرن خاک بر سرا 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

مثل من دوتا پسر عمه دارم جفتشون صبح تا شب تو کوچه موتور بازی میکنن بی عرضه ها هرکدوم سی سالشونه یه ز ...

بقیه پسر همسایشون دکتر مهندسه 

ما محله ی متوسط به بالا میشینیم ها ولی گیر ۳ تا لات افتادم😂

2810