2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 145 پست
توام ببین پسره چجوریه شاید خوشت اومددختره ام میگفت میخوام درس بخونمشوهر مخالف نکرد اتفاقا خیلی ام اس ...

چرا خودش رو از الان درگیر زندگی کنه وقتی میتونه راحت باشه و مجرد و خوشبخت زندگی کنه خودش داره میگه از ازدواج متنفرم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
من هنوز واسه انتخاب رشته وقت دارمبعد توی این موقعیتم خودتون بودید دیگه چقدر استرس داری که کدوم رشته ...

ببین دقیقا من جای شما بودم حتی بدتر اما خب شما چکار داری به دیگران درسته قبول دارم حجم کار یکمی بالاس تلاش میطلبه یکم اما خب شما بری مثلا یه رشته راحتتر مثل انسانی ک اونم باز حجم مطالبش کم نیس بعد آخر بری مثلا وکیل بشی یا معلم آخرم نگاه می‌کنی به دوستت یا .. ک مثلا پزشک شده و این علاقت بوده یه زمانی اونجا نهایت عذاب وجدان رو داری ک ای کاش میرفتم دنبال علاقم حالا نمیگم تجربی هر چی ک علاقته  بدون هیچ ترسی و اینکه بخوای فکر کنی اصلا بهش برو سمت چیزی ک دوستش داری تمام گوش به حرف دیگرانم نده آخه خیلیا از رو حسادتم میگن من خودم یه مدت موتور سازی هم رفتم ک فقط گیربکس موتور رو یاد بگیرم با اوستام گفتم ک یادم بده گفت به همین راحتی ک نیس طرف دوسال اینجا کار کرده هنوز نمیتونه بعد تو یه هفته ای میخای یاد بگیری منم گوش ندادم اومدم خونه موتورخودمو باز کردم با کلی دردسر رفتم پیش خودش همون یبار ک بست کامل یاد گرفتم اینهمه قصه گفتم ک بدونی سختی و راحتی همش یه چیز نسبیه ک اونم همش به علاقت ربط داره

چرا خودش رو از الان درگیر زندگی کنه وقتی میتونه راحت باشه و مجرد و خوشبخت زندگی کنه خودش داره میگه ا ...

زندگی یه دختر دیگه مثل خودشو مثال زدم اونم متنفر بود اما کنار اومد با پسره الانم همدیگرو دوست دارن هنوز ۲ ماه نشده😂

سعی کن اگه واقعا آدم بدیه و نمیتونی کنار بیای پای نه گفتنت وایستا تا آخر

اگه پسره پزشکی میخونه باهاش نامزد کن کمکت میکنه تو هم درس بخونی 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810