2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 145 پست
نه بنظر من سختی معنا نداره اصلا ما آدما به هرچی ک رغبت نداشته باشیم واسش تلاش نمی‌کنیم تو اون زمینه ...

من هنوز واسه انتخاب رشته وقت دارم

بعد توی این موقعیتم خودتون بودید دیگه چقدر استرس داری که کدوم رشته رو برداریو اینا خیلی فکر آدم درگیر میشه و از اینو اون سوال میپرسه

من از بعضیا میپرسم بهم میگن کنکورش خیلی سخته و درصد قبولیش کمه و فلانه منم میترسم نتونم

به نظرتو کنکورش اینقدر سخته؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره به شدت درونگرام از بچگی تا حالا هیچ وقت تو مدرسه دوستی نداشتم همیشه تنها بودم تاپیک دیروز رو خوا ...

دیدم تاپیکتو اگر ک پسر خوبیه خب ازدواج کن کنارش ادامه بده درستو هیچم استرس نداشته باش مگ چیه 

2805
یگانه هست فکر کنم

یگانه عزیزم 

همین چند روز پیش بود ماه گذشته

یه بنده خدایی بود اونم ۱یا دوسال ازمون بزرگتره براش خواستگار اومد بعد اونم نمیخواست و گریه کردو اینا

ولی پسره فک کنم خوشش اومده بود از دختره هی با خانوادش میومدن بعد آخر دختره قبول کرد پسره ام پسر خوبی بود 

اولاش دختره نمیخواست ولی الان ۱ماه میشه نامزدن

یگانه عزیزم همین چند روز پیش بود ماه گذشتهیه بنده خدایی بود اونم ۱یا دوسال ازمون بزرگتره براش خواستگ ...

توام ببین پسره چجوریه شاید خوشت اومد

دختره ام میگفت میخوام درس بخونم

شوهر مخالف نکرد اتفاقا خیلی ام استقبال کردن

2810