2777
2789
عنوان

لطفا بیاین دارم از درد میمیرم

121 بازدید | 20 پست

بدبختم خانوادم نفرینم میکننن همش ولی من هیچ کاری نکردم گناهم اینه دخترم..

خوخیلیاهر بزرگتم امروز بهم میگه جن ...جلو همه...

داره در گوش همه میخونه من بدم و من و...

من تو انباری‌خونمون امروز سبد مامانم شکسته بود میگفتن تو شکستی..منم گفتم من نبودم با مادرم حرف میزدم که بخدا من نبودم یهو خواهرم اومد وسط منم گفتم تو چیکار داری گفت تو فقط یکی میتونه حقتو بزاره کف دستت داداش بزرگم منظورش بود..

اومدم نهار بخورم گفت خداکنه خیر نبینی گفتم تو خیر نبینی گفت جن...ده بهم

من نفهیدم شوهرش تو پارکینگه یهو منم گفتم به خواهرت میگی جن.  ده؟شوهرش اومدبالا خیلی خجالت میکشم جلو اون اینجوری 

🫂🌚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تایپوگای قبلی م رو بخونین متوجه میشید ۱۸سالمه بدبختی دنیارو کشیدم کنکوریم درسسم بزرور میخونم ..

هیچ دوستی ندارم باهاش درد دل کنم 😭😭😭 تو خانواده تا خواهرمو میبینن بامن بد میشن خواهر چه عرض کنم دشمن.. نفرین عالممم میکنن من چیکار کنم بچه ها تروخدا؟

🫂🌚
میترسم بره به همه بگه تقصیر من بوده ابروم میره زنداداشم بفهمه جهانیش میکنه.. باز من میشم ادم بده

مگه طلا بوده ول کن دختر . ترس چیو داری 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

2810