2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 145 پست
نمیتونی خیلی گشتم نبود اسمش رو ده مدل سرچ زدم هرچی شماره از عمم اینا داشتم زدم اینستا میگم که پسره م ...

شماره اش رو از مامانت بخواه 

بگو خیلی وقته ندیدمش حداقل میتونم که عکس پروفشو ببینم چه شکلی شده 

نرمالش اینه که کمکت کنه مگه اینکه خیلی آدم مضخرف و خودخواهی باشه که میگی نیس ‌....

بچگیم من اونو جای برادری خیلی اونو دوست داشتم باهاش بازی میکردم ولی حس اون رو نمیدونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بچگیم من اونو جای برادری خیلی اونو دوست داشتم باهاش بازی میکردم ولی حس اون رو نمیدونم

ایشالا درست میشه خبرشو بمنم بده 

به بابات اینام اصلا نگو که نمیخوای ...بزار اعتماد کنن بهت .... حساسشون نکن بهرحال نظرت براشون مهم نیس

ایشالا درست میشه خبرشو بمنم بده به بابات اینام اصلا نگو که نمیخوای ...بزار اعتماد کنن بهت .... حساسش ...

الان من چیکار کنم گریه ام بند نمیاد واسه امشب کلی برنامه داشتم میخواستم حموم برم درس بخونم اتاقمو جمع کنم تو همه فاتحه خونده شد 

الان من چیکار کنم گریه ام بند نمیاد واسه امشب کلی برنامه داشتم میخواستم حموم برم درس بخونم اتاقمو جم ...

برو درستو بخون ناراحت نشو اصلا 

کلی راهکار دارم که یکاری کنی خواستگار نخوادت ولی این راهش نیس ...چون بابات اینا نمیزارن آسایش داشته باشی و ممکنه لج کنن نزارن بخونی 

راهش گول زدنه ...اگه پسر عمه ات درس خوندتو بخواد بابات با جون و دل میزاره 

بابات نیاد گوشیو بگیره

میترسم ازش واقعا گوشیم رو همه برنامه هاش رو حذف کردم عکسام رو یه جای مخفی ذخیره کردم در اتاق رو قفل کردم چون ممکنه یهو بیاد تو فقط الان تو نی نی سایت میتونم بیام چون از طریق گوگل هست نمیتونه بفهمه 

2810