2777
2789
عنوان

بابام زد کامپیوترم رو شکست😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2015 بازدید | 145 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیج پسر عمه ات رو پیدا کن پیامش بده

پیج نداره لامصب هیچی نداره نه تلگرام نه اینستا دو ساعته دارم تو اینستا میگردم هیچی نداره مثل چی درس میخوند اصلا اهل گوشی بازی نبود نمیدونم شاید هم با شماره دیگه ای پیج داره باید بازم بگردم 

2805
داداشت بزرگه ؟ نمیشه با بابات حرف بزنه فقط کنکور بدی؟

داداشم بچه هست ۱۰ سالشه هیچی نمیفهمه همش تو گیم نت و اینجور جاها هست با دوستاش اصلا نمیفهمه من چی میگم حتی نفهمید برای چی دعوا کردیم ما فقط چون تو بچگی همیشه وقتی مامانم میخواست اون یا منو بزنه بهم کمک میکردیم اومد اونم بهم کمک کنه همینقدر 

به هیچ عنوان زیر بار نرو خیلی سخته ولی قوی باش

به هیچ وجه نمیرم 

حتی شده قید درس رو بزنم از ازدواج متنفرم نهایت میرم تو اینده بزرگسالان درسم رو ادامه میدم 

فک کردی هرکی پزشکی میخونه باشعور ؟؟؟انشالله که باشعور باش

نه 

نگفتم که آدم خوبیه 

میگم خودش تحصیل کرده اس گاوم باشه محیط تاثیر میذاره دختر زیر دیپلم میخواد چیکار؟ اسی فقط ۱۵سالشه 

تازه پسر عمه اش خودشم قصد ازدواج نداره فقط باید قضیه خواستگاری رو به تعویق بندازه که اسی بتونه کنکور بده خرش که از پل رد شد کلا میتونه کنسل کنه کار بزرگ و شاقیه که نکنه؟؟ 

مطمئنی پسرعمت هم راضیه؟؟

نمیدونم اصلا نمیشناسمش کلا دو سه بار بیشتر ندیدمش عمم از ما خیلی دوره واسه همین خیلی کم همدیگه رو می‌بینیم اصلا نمیدونم اخلاقش چیه رفتارش چیه هیچی درموردش نمیدونم 

نه نگفتم که آدم خوبیه میگم خودش تحصیل کرده اس گاوم باشه محیط تاثیر میذاره دختر زیر دیپلم میخواد چیکا ...

پسر عمم تو بچگی خیلی هوام رو داشت همیشه باهم بازی میکردیم مواظبم بود وقتی ۵ ساله یا ۶ ساله بودم تو مشهد زندگی میکردن وقتی ۱۰ ساله شدم رفتن شهر همدان شهر شوهر عمم تقریبا ۵ سال میشه ندیدمش خدا کنه اونم ناراضی باشه به ازدواج 

نمیدونم اصلا نمیشناسمش کلا دو سه بار بیشتر ندیدمش عمم از ما خیلی دوره واسه همین خیلی کم همدیگه رو می ...

من حس میکنم اونم قطعا راضی نیست 

یکی که تازه تو یه رشته تاپ وارد دانشگاه شده فکر نکنم راضی بشه با یه دختر کم سن و سال که دیپلم هم نداره ازدواج کنه 

بنظرم بد نیست یکبار با پسره حرف بزنی بعدش شرایطو بسنجی

اسم فامیلیشو بده برات پیدا کنم زود

نمیتونی خیلی گشتم نبود اسمش رو ده مدل سرچ زدم هرچی شماره از عمم اینا داشتم زدم اینستا میگم که پسره مثل چی درس میخوند فکر نکنم اصلا اینستا داشته باشه 

2810