2777
2789
عنوان

خانوما کیا ژل صورت زدن

93 بازدید | 19 پست

سلام خانوما، تصمیمم رو گرفتم و ژل میزنم از چربی بهتره و دوره ی نقاهت نداره، توروخدا بهم استرس ندین و پشیمونم نکنین، فقط راهنمایی کنین چه مارک ژلی بهتره و چطوری تشخیص بدم ژل اصله یا نه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من فقط لب زدم صورت اطلاعی ندارم عزیزم تنها چیزی که میتونم بگم اینکه جای معتبر بزن طبیعی بزن

خیلی گرون درمیاد، میخوام خودم ژل رو بخرم کمتر دربیاد پولش، یه دکتر هست میاره برام، خودشم انجام میده ولی کاراش رو دوس ندارم میبرم پیش یه دکتر معتبر، چهار میلیون حق دست میگیره، فقط میخوام بدونم چطور تشخیص بدم که اصله

یا نزن 

یا هزینه کن براش 

ژل خیلی مهمه

من نمیدونم چ مدی شده یاد گرفتن خودم وسایلاشو میخرم میزنم 

نقل اون خانومه بود عروسی مهم دعوت شده بود گفته بود پول ب ارایشگر نمیدم خودم وسیله خوب میخرم میزنم 

بعد وسیله ها رو هم جا میزاره 

از بقبه ضدافتاب میگیره میزنه میره عروسی خیلی مهم🫣😬

یا نزن یا هزینه کن براش ژل خیلی مهمهمن نمیدونم چ مدی شده یاد گرفتن خودم وسایلاشو میخرم میزنم نقل اون ...

😁😁😁 نه عزیزم جاش مطمنه که میخرم، فقط میخوام بدونم چطور تشخیص بدم که هیچکی نمیدونه، الان ده سی سی یه دکتر گفته 25 میلیون میزنه یکی گفته 40 میلیون😮 یکی میگه 13 میلیون همه شون هم میگن اصله ژلشون، منم واقعا سردرگم شدم و هزینه ها برام زیادن

ولی دو سی سی کم نبود؟ اصلا تغییر کردید؟ من میخوام ده سی سی بزنم

نه خوب بود من نمیخواستم گونه هام برجسته بشه ولی بازم شده ولی ۱۰ سی سی خیلی زیاده کم کم تزریق کنید بهتره چون یکی دو روز اول صورت ورم میکنه

نه خوب بود من نمیخواستم گونه هام برجسته بشه ولی بازم شده ولی ۱۰ سی سی خیلی زیاده کم کم تزریق کنید به ...

صورتم لاغره، گونه هام برجسته هستن فقط زیر گونه هام و فکم، خیلی لاغره، صورتم و خوشکل نشون نمیده، یه خط لبخند هم دارم همه با هم میشن 10 سی سی، چند وقته زدیش؟ الان مونده؟ 

2810