2777
2789
خب اگه صیغه برای اماما بوده چرا الان مراجع تقلید حرامش نکردن ؟

عزیزم نظراتتون درست نیست 

فرهنگ داشتن یعنی چی؟ 

یکارایی اصلا درست نیست اگه دوتااتاق بود هیچ اشکالی نداشت اما حریم شخصی این خانوم ازبین رفته 

اصلا درسته جلوشوهراین خانوم برن تواتاق درو ببندن و صدابوسشون بیاد؟ من شرمم میشه واقعا بااینکه آدم باحجابی نیستم اما خیلی کارها درست نیست

خب عقدن که به اسی چه مربوط میرفتن ۷روز هتل از اتاق بیرون نمیومدن و فقط رفع نیازمیکردن 

کاش بارفتارهامون آسایش وصبردیگرانو داغون نکنیم

شمام الان همه رو عصبی کردی بانظرهات

من خودم عقدم به نظرت تاحالا تواتاق خونه ی کسی باهمسرم خوابیدم؟ هرگز

مسافرت باجمع هم رفتیم من کنارخانوم هاخوابیدم یکارایی زشته اصلا همه چیزرابطه ی جنسی نیست برای اون کارها مسافرت دونفری جایزتره

وااای فقط میتونم به حال بعضیا تاسف بخورم. چرا توی تاپیک بقیه اینقد بحث رو به حاشیه میبرین. خب هرکی یه نظری میده و میره اگر هم اشتباهه شما که عاقلین اینقد ریپ نزنین که بحث کش پیدا کنه. خواهشا یکم منطقی باشین . سرم درد گرف و از بحث اصلی جا موندم. و هی حرفای شماها رو رد میکنم. و هیشکی دوست نداره بحث های چند نفر رو بخونه پس برای احترام به خودتون هم شده برین خصوصی بحث کنین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حسودای پلاستیکی هستیم😂😂😂😂

اره فقطم کل عالم و ادم دسته جمعی داریم به تین نکبته بوگندو حسادت میکنیم😁

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
2805
تو ک گفتی روانشناسی خوندم چطور نمیدونی تیمارستانیا چطورین؟بجا این حرفا برو افتادگی سینتو درست کن

با تمام افتخار مادرم دو سال به بچم شیر دادم و ناراضی هم نیستم .بله روانشناسی خوندم ولی ندیدم شنیدن کی بود مانند دیدن 

دوستان قد ۱۷۰ اکی هست ؟ریا نیاشه منم ۱۷۰ هستم😂😂

😏😏

دارم چپ چپ نگات میکنم از حسودی

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
دانشگاه آزاد اسلامی سمنان مراکز مشاوره های آرامش که سراسر کشور هستن برو راهنمایی میکنن

دانشگاه آزاد که دو قرون پولش بدی مدرک دکترای فلانتم میده میگه برو

پس همونه که شعور صحبت کردنو نداری و نقطه ضعف دیگرانو به رخشون میکنی،همونه که برای خودت معیار درست میکنیو بقیرو بر اساس معیار دروغینت میسنجی

اون مدرک هیچچچچچ وقت ارزشتو نمیبره بالاتر حتی الان ارزشتم پایین اورد،خواهشا جایه دیگه ای نگو لیسانس روانشناسی داری چون بیشتر ابروی خودتو میبری هم ابروی ماهایی که با علاقه این رشترو میخونیم‌بلکم دوتا آدم‌روانی مثل تورو بتونیم درمان کنیم🤦🏻‍♀️

اره بخاطرِ دو تا غریبه خودشو اسگل دستِ نی نی سایتی ها کرده😂😂

از کمبود توجهه عزیزم 

بعضیا براشون مهم نیس حای بهشون بر💩نی هم لذت میبرن چون فقط میخوان بهشون توجه بشه حالا به هر طریقی و هر مدلی باشه مهم نیس 

مثل افرادی هستی که میگن وای مردها تنوع طلبن و اگر خ ی ا ن ت کنن ، مشکلی نیست !! کلا دوست داری همه چی ...

دوست عزیز بحث کردن با ایشون واقعا بی فایدست و دور از شان.‌ 

نرود میخ آهنین در سنگ

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

2810