2777
2789
این مشکل داشتم ولی طوری مدیریت میکردم که همچین بویی طرفی که از کنارم رد بشه متوجه نشه .من قدم بلنده ...

شاید بنظر خودت مدیریت میکنی ولی اطرافیان حسش میکنن 

و اینکه تو کامنت قبلی گفتم من۱۷۷ هستن و کلا خانوادگی قد بلندیم برادرم ماشاءالله۱۹۸ و اقوام پدری کلا زیر۱۷۵نداریم ولی توهم نمیزنیم که کسی بخاطر قدمون بهمون حسادت میکنه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
توخفه شو زن معلوم حال که دخترت پیش شوهرت لوت داده

برو بقیه تاپیکارم بخون بیکاری دیگه.ولی من‌تاپیکای تورو نخوندم چون به اندازه یه مگس برام بی ارزشی،فقط ویز ویز کردنت رو مخه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

از کدوم جهنم دره ای مدرک لیسانس روانشناسی گرفتی؟کدوم آدم بیشعوری به تو مدرک داده؟اون مدرکو اتیش بزن وقتی یک ذره سواد نداری

😂😂😂😂😂 باشه مرسی که اطلاع دادی خودم میدونم لوم‌داد دیگه کاریه که شده

مریضه بابا بدبخت ولش کن😂😂😂یاد زهرا پیری افتادم تو اینستا همش تاریخ و میگه و حس میکنه زیباترین زن روی زمینه و همه بهش حسودی میکنن

باور کن خود زهرا پیریه🤣🤣🤣روانی 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

وقتی میری گذشته طرف و تاپیک های قبلیش رو میخونی تا نقطه ضعف پیدا کنی و بهش بگی ، خودت هم میدونی که کار زشتیه ولی انجامش میدی. 

دوست داری من هم برم سراغ تاپیک های قبلیت؟! 

این مشکل داشتم ولی طوری مدیریت میکردم که همچین بویی طرفی که از کنارم رد بشه متوجه نشه .من قدم بلنده ...

عزیزم میدونی توجزو مقاوم ترین هابرای درک نکردن مسئله ولج دربیارترین هاهستی بهت تبریک میگم آفرین  واقعا خودتو دست کم نگیر اصلا خیلی تواتایی بزرگی داری که حال یه جمعیت چنصدنفررو یتنه باحرفات بدکنی 😁

بعد این همه طرفداری این خانم میکنید میگید من غلط میگم اصلا آنلاین نشده میدونی چرا چون حرفش حرف شده ز ...

چقد ادعا داری چقد خدایی می کنی چقد منم منم می کنی ‌

وای بقران من دکترا دارم مدرس دانشگاهم باز می گم هیچی نمی دونم حرفی نزنم علیه خوذم بشه 

بعد تو عالم ب غیبی ؟؟؟ خدایی؟؟؟ نشستی بیکار حدس و گمان راه انداختی تو خونشون دوربین داری ؟ پخش زنده می بینی نه اگه واقعا اینجوری لینک بذار خونه ی استارترم ببینیم 

عجب ادم متوهمی هستی تو خدا رحم ب اطرافیانت کنه از اونایی ک هیچی بارشون نیست اما می گن من می دونم من می دونم 😂😂

والا ما نمیدونیم آدم های تیمارستانی چجوری هستن تو شاید اطلاعاتت بیشتره برامون تعریف کن

تو ک گفتی روانشناسی خوندم چطور نمیدونی تیمارستانیا چطورین؟بجا این حرفا برو افتادگی سینتو درست کن

از کدوم جهنم دره ای مدرک لیسانس روانشناسی گرفتی؟کدوم آدم بیشعوری به تو مدرک داده؟اون مدرکو اتیش بزن ...

دانشگاه آزاد اسلامی سمنان مراکز مشاوره های آرامش که سراسر کشور هستن برو راهنمایی میکنن

2810