2777
2789
اون رقابت هست سر قدرت

باشه بابا تو استاد همه چی دونی، ولمان میکنی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
درمان کن‌خودتو . جدی میگم چرا باید بین انواع تفکرها ، حسودی اولین گزینه ای باشه که میاد ذهنت ؟ هزارا ...

وقتی منونمیشناسن و آدمی نیستم که سبک سری کنم محجبه هستم چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وقتی منونمیشناسن و آدمی نیستم که سبک سری کنم محجبه هستم چه دلیلی میتونه داشته باشه ؟

من خودم میرم خیابون همه رو نگاه میکنم کور که نیستم لباسا چهره ها.ولی اینکه بگید چون نگاه کردید پس حسودی نشون دهنده ذهنیت شماست

والا ماهرچی دیدیم شنیدیم همین بوده

این که خودت رو دانای کل میدونی ،

اینه فکر میکنی همه زن ها از سر حسادت نگاهت میکنن ،

و ... 

به حرف من کاری نداشته باش ، من قضاوت نمیکنم ، ولی برو پیش یه روانشناس ، شاید خودشیفتگی یا مشکل دیگه ای داری.

من خودم میرم خیابون همه رو نگاه میکنم کور که نیستم لباسا چهره ها.ولی اینکه بگید چون نگاه کردید پس حس ...

میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیاش چی میگن میگن چه شانسی داره ولی پسر یک زن سرتر میگیرن اطرافیاش میگن دمت گرم مثلا زدی به هدف 

میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیا ...

فک کنم اعتماد به سقف داری

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
این که خودت رو دانای کل میدونی ،اینه فکر میکنی همه زن ها از سر حسادت نگاهت میکنن ،و ... به حرف من کا ...

من نگفتم همه زن ها بهم حسادت دارن میگم همچین مسئله ای برام چندبار پیش آمده نگفتم همه میگم مورد بوده زن داداش شوهرم به دختر خودش دختر دایی شوهرم سر همین رابطه جنسی حسادت داشته بدگویش پیش عروس برده اینو چی میگید 

میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیا ...

چرافکر کردی همه عاشق قد بلندن.بخدا اطراف ما زن ریز میپسندن خودم قدم بلندتر از همسر وخانواده شوهرمه ولی طرز فکر تورو ندارم هرگز

ولی شمام یکم شلوغش کردیا حس میکنم باابا خب عقدن میذاشتی پیش هم باشن چی میشه بالاخره شمام خودت ی زمان ...

چرا باید بزاره ؟ برن هتل خوب 

میزبان مگه مجبوره رخت خواباشو برا چندش بازی مهمون بده و کثیف کنه؟ 

2810