بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه خوب که تو این سایت معنی درک بالا رو هم فهمیدیم!!شما برو یمقدار در مورد آداب مهمانی رفتن بخون.و هم ...
عزیزم
بنظرت این شخص ارزش کل کل و بحث داره باایت عقاید مزخرفش؟
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)
😁😁😁چند تا دکتر روانشناس تو اطرافم دارم ، این حرف ها رو بهشون بگم فکر کنم سر به بیابون میذارن !چقد ...
باشه دنیا من کوچک .شما امروزی دنیا بزرگ .وقتی مقاومت میکنید چاره ای نیست .باشه چشم اصلا میگم زن وشوهر اصلا بیرون ازخونه نامحرم حق این ندارن کنار هم بشینن خوبه؟دیگه مشکلی نیست
خیلی خوبه! 😁دقیقا چند تا کاربر دیگه هم بودن که اعصابشون به هم ریخت و فکر کنم رفتن از تاپیک.
من خودم رشتم روانشناسیه ترم یکم هستم تازه،من بخوام جلو استادم این حرفارو بزنم باور کن از کلاس پرتممیکنه بیرون،ما حرعت نداریم یه حرف چرت و مزخرف و بی منبع و دلیل و منطق بزنیم😐
منم میگم اینا اصلا کار درستی نکردن یک هفته موندن منم همچین چیزی نمیپسندم ولی میشه مهمان آمد خودم بر ...
برو بابا اره مگه اینکه شیرین عقل باشیم ساعت سه نصفه شب اسمس بدیم ما میخوایم بریم توالت پاشو چادرتو سر کن! اونوقت اگه داشتن کاری انجام میدادن چی از نظر شما اشکال نداره بهشون پیامک بدیم رابطشون خراب بشه؟ یا باید دستشوییمونو نگه داریم تا کارشون تموم بشه؟ اگه میزبان بیرون روی داشت چی چند بار میتونه پیامک بده؟ حرفات به درد رمان میخوره تا واقعیت
بعد این همه طرفداری این خانم میکنید میگید من غلط میگم اصلا آنلاین نشده میدونی چرا چون حرفش حرف شده زنونه مردونه کرده خیالش راحت شده مشکلش حل شده ما داریم بحث میکنیم
میگم چپ چپ نگاه میکنن و قدمو برانداز میکنن .یک نمونه دیگه یک دختر یک شوهر سرتر از خودش میکنه اطرافیا ...
شاید بحاطر همون بوی بدی که میگی از بدنت میاد چپ چپ نگاهت میکنن و با خودشون میگن زنه گنده با این درازیش عقلش نمیرسه یه حموم بره🤔
الکی توهم خودبرتر بینی نزن
“سیگار کشیدن نشونهی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی)