2777
2789
خب اگه صیغه برای اماما بوده چرا الان مراجع تقلید حرامش نکردن ؟

حرامش نکردن ولی یه چیز بدیه توی جامعمون چون دیگه جنگی نیست که بخواد صلح بشه بلکه خودش بیشتر باعث جنگ میشه،حرامش نکردن چون پیامبر یه روزی اینو میخواسته ولی الان اینکار به درد نمیخوره و سر همین نمیتونن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین شماهایی که اه اه پیف پیف میکنید گارد گرفتید بخدا قسم یک هفته شوهراتون عین برادر بشن باهاتون همی ...

ببین فکر کنم کلا کابل گرفتی ادم اگه مهمون تو خونش احساس راحتی کنه یه جون به جوناش اضافه میشه اما وقتی امکانات نداری و یکی مثل من که نمیدونه تو خواب تو چه حالتی میخوابه مهمان نصفه شب دستشوییش بگیره چی میشه؟ من که نمیخوام نامحرم منو تو اون حالت ببینه تکلیف چیه؟ نمیدونم شما تو چه خانواده ای بزرگ شدی ولی ممکنه براتون مهم نباشه لخت همو ببینید ولی باید به اعتقاد میزبان احترام بذارید که نمیخواد توسط نامحرم دیده بشه وقتی یه اتاق هست ادم ناچاره میفهمی الان؟ یا فقط میخوای یه چیزی گفته باشی

کسی که میخواد شوهرش باهاش سرد نشه حرمتو نگه میداره و چون میدونه بره خونه ی کسی به هرررر حال بین خودش ...

دقیقا الان حرف من همینه هرچیز دیگه چیه یعنی حسااااااااادت چرا وقتی امکانش هست جدا نشن حتما جدا بشن 

2805
دقیقا الان حرف من همینه هرچیز دیگه چیه یعنی حسااااااااادت چرا وقتی امکانش هست جدا نشن حتما جدا بشن

چرا باید به روابط بقیه حسادت کنه؟از کجا میدونی رابطشون اصلا جوریه که بخوان حسادت کنن؟

تو دیدی رابطشونو؟بینشون بودی؟چیزی بهت الهام شده؟

من خودم ادم راحتیم و سخت نمیگیرم از همون اول زنونه مردونه میکردم حالا یکی دو‌ شبم بهشون چون نامزدن و ...

خب دیگه حرف منم این نیست چرا اومدن یا چرا نمیرن

من میگم وقتی اسی امکاناتش در این حده چجوری اون خانم توقع داره هم حمام بره با شوهرش هم کنارش بخوابه

خب دیگه حرف منم این نیست چرا اومدن یا چرا نمیرنمن میگم وقتی اسی امکاناتش در این حده چجوری اون خانم ت ...

من بودم روز اول یه چک میخوابوندم دهنش وسیله هاشم مینداختم از پنجره پایین بره رد کارش🤣

من کاری به اینا ندارم میگم نظرم اینه ودلایلمم این هست

عزیزم هر کسی نسبت به دیدگاه و شخصیت خودش نظر میده اینکه شما خودت حتی به رابطه جنسی یه زن و شوهر دیگه حسادت میکنی یا به قدو قواره و کمر باریک یا چربیای یه نفر دیگه حسودیت میشه دلیل نمیشه فکر کنی همه خانمها مثل خودت هستن 

شما فقط قبول کن که خودت حسود هستی و به ساده ترین چیزها حسادت میکنی و برای همین حتی کسی با ترحم یا نفرت هم بهت نگاه میکنه فکر میکنی داره حسادت میکنه 

والا من۱۷۷ قدمه ۶۰ هم وزنم کاملا هم ظریفم ولی تابحال کسی چپ چپ یا باحسادت نگام نگرده

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

😁😁😁

چند تا دکتر روانشناس تو اطرافم دارم ، این حرف ها رو بهشون بگم فکر کنم سر به بیابون میذارن !

چقدر دنیات کوچیکه ... 

ببین فکر کنم کلا کابل گرفتی ادم اگه مهمون تو خونش احساس راحتی کنه یه جون به جوناش اضافه میشه اما وقت ...

منم میگم اینا اصلا کار درستی نکردن یک هفته موندن منم همچین چیزی نمی‌پسندم ولی میشه مهمان آمد خودم برم تو اتاق جای مهمان توهال بندازم موقع بیرون آمدن خودم یاهمسرم بایک پیامک خبرشون کنم بعد بیام بیرون فکر نکنم کار سختی باشه 

2810