2777
2789
خب بگو عزیزم بنظرت من متولد چه ماهی هستم یا خصوصیت اخلاقیم یا ظاهریم چیه یا رنج سنی م 😂😂🥰

عزیزم من که پیغمبر خدا نیستم همش درست بگم.اولین باره که این پیام دادم.ولی حدس میزنم.خوش قلبی.سنت زیر سی سال.و متولد بهار.خدایی تایبیکاتو باز نکردم.جواب بده چقدر درست گفتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عروس عمم به همراه عمم و شوهرش و پسر مجردش اومدن خونمون بعد مامانم روزای اول ک زنانه مردانه کرد ...

این که مهربون باشی با عقدی و اینا رو کاری ندارم . ولی متنفرم کسی بره تو تخت شخصی کسی بخوابه . حیا ندارن مگه؟

اون تخت محل خواب و زناشوییه دو نفر دیگه اس . بعد تصور کن یه مرد دیگه بیاد رو همون تخت . حالا بماند اکثر مردا تصور میکنن صاحب تخت ..

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
اگه تاپیکت قفل نبود چنان حساب اون کاربر رو میرسیدم کیف کنه.یعنی داشتم خفه میشدم با تک تک جملاتش.میگف ...

الان آمدم ببینم چجوری به خدمتم میرسی حرف حق زدم دقیقا درسته من قدم ۱۷۵ هست ولی ظرافت زنانه هم دارم بارها پیش آمده با چادر رفتم سرم پایین بوده زن هایی بودن اصلا منونمیشناختن ولی تا منو دیدن شروع کردن چپ چپ نگاه کردن 

چون حرف حق زدم الان هم عنوان هاش ببین

وقتی یک نفر تاپیک میزنه درد و مشکلش رو میگه ، نمیرم سراغ تاپیک های قبلی اون کاربر. 

مگر اینکه واقعا بتونم با کمک اون تاپیک ها بهتر راهنماییش کنم ، نه اینکه اذیت یا سرزنشش کنم 

به نظر منم خیلی بده که به زنانگیمون لقب حسود بچسبونیم

یعنی چی که زن یعنی حسادت 

از زن بودن فقط حسادتشو گرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
واقعا حق نگفتی.چطور به همه زنا انگ حسادت چسبوندی والان طلبکاری

عزیزم میشه بگی چرا حرف حدیث بین خانم هاپیش میاد چرا رابطه مادرشوهر عروس همیشه زبان زد بوده هست اصطلاحات خاصی براشون بکارمیبرن یا خواهر شوهر زن داداش ولی اسم داماد برادر زن یا داماد پدرزن نیست

الان آمدم ببینم چجوری به خدمتم میرسی حرف حق زدم دقیقا درسته من قدم ۱۷۵ هست ولی ظرافت زنانه هم دارم ب ...

چون تو کامنت هات یجورایی به همه زن ها توهین کرده بودی و تاپیک هم قفل بود ، امروز برات تاپیک زدم و تگت کردم. 

عزیزم من که پیغمبر خدا نیستم همش درست بگم.اولین باره که این پیام دادم.ولی حدس میزنم.خوش قلبی.سنت زیر ...

ببین دمت گرم همشووو درست گفتی متولد اردیلهشتم خوش قلبم و ۲۵ سالمهه افرین 

حالا بگو بنظرت منو عشقم بهم میرسیم ؟؟

عزیزم میشه بگی چرا حرف حدیث بین خانم هاپیش میاد چرا رابطه مادرشوهر عروس همیشه زبان زد بوده هست اصطلا ...

اون مسأله کلا فرق داره اسمش حسادت نیس که اسمش خاله زنک بازیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810