2777
2789
مگه میشه اخه رفتن رو‌تخت شخصیه تو و شوهرت خوابیدن ؟خاک تو سرشون به هیچ وجهههههه نباید قبول میکردی . ...

من عروس عمم به همراه عمم و شوهرش و پسر مجردش اومدن خونمون  

بعد مامانم روزای اول ک  زنانه مردانه کرد 

مردا تو حال بودن 

ولی بعد دو سه روز  تختشونو روتختیتشو عوض کرد به زور داد به عروس عمم و پسرعمه ام  اونام معذب بودن قبول نمیکردن 

به نظرم با عقدا باید یکم مهربون تر بود ولی مهمونای اسی شورشو در اوردن اسی حق داره عصبانی باشه درکش مبکنم

اهاااا گفتم چ شوهرش داره مدارا میکنه نگو رفیق خودشهاگه رفیق اسی بود همون روز اول بیرون میکرد

منم دوسال فامیل شوهرم خونه ما بودن.فقط برای خواب خونه خودشون میرفتن.هر روز برای شوهرم عزیزتر بودن.کل خرجشون با ما.از زندگی هیچی نفهمیدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یاد صنم🩴زن قنبر افتادم تو خجالت نکش ۲🤣🤣🤣

میگف مهمون ۳روز عزیزه

روز اول ناز و نیاز

روز دوم نون و پیاز

روز سوم چوب دراز

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
2805
دعایی میشناسین برا آرامش اعصاب

الا بذکر الله تطمئن القلوب💞

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

جهت بیرون کردن شخصیکه وارد خانه شما میشه و از وجودش ناراحتیتن

یا حضورش باعث دردسره وشما نمیتونین علنا حرفی بزنین

آیات ذیل رو بطور آهسته تلاوت کنین به نیت اخراج شخص مورد نظر شما

و بطرف فوت کنین تا از جاش بلند بشه و بره بیرون

َتذْرُوهُ الرِّيَاحُ وَكَانَ اللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ مُّقْتَدِرًا

رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ

يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا

انْفِرُواْ خِفَافًا وَثِقَالًا

من ديروز ميخواسنم بپزسم قفل كردين

اخع مگه ميشه دوست بياد يك هفته بمونه خونه ادم؟

و جاي خوابم بخواد؟

يعني شمام ميريد اونجا ميموني ك اونام ميان؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

دعا برای مهمان مزاحم

بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم‏ بِفَضْلِ‏ بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم بِبَرَکَةِ بِسْمِ‏ اللَّهِ‏ الرَّحْمنِ‏ الرَّحِیم‏ یا اَبَا الغَیث

اَغِثنی

نَادِ عَلِیّاً مَظْهَرَ الْعَجَائِبِ‏ تَجِدْهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوَائِبِ‏

کُلُّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنْجَلِی‏ بِوَلَایَتِکَ یَا عَلِیُّ یَا عَلِیُّ یَا عَلِی

حق ترین تایپک رفتی تو قلبم اصلا

عزیزمیییی 🫶❤️

انشالله هرچی زودتر به خوبی و خوشی میرن از خونه ت گلم

2810