2777
2789
دقیقاحداقل ی سوغاتی از شهر خودشون میاوردنیا تهش یه چیزی یادگاری میخریدن واسه اسیهرشبی هتل قیمتش چنده ...

نمیدونم 

ولی اگر عقدن و میخوان باهم راحت و دوتایی باشن باید یا یک اتاق بگیرن یا هتل بگیرن توی خونه مردم ادم راحت نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهمونوحبیب خداست هرچقدر هم پررو باشه این رفتارای پیشنهادیتون شخصیت اسی رو زیر سوال میبره

والا خود ائمه فرمودند مهمون تا 3 روز مهمونه (یعنی میزبان آداب مهمان نگه داره) اونم تو شرایط اقتصادی الان و خونه های قوطی کبریتی یک شبش هم زیاده

2805
شوهرش دوست چند ساله ی شوهر استارتره

اهاااا گفتم چ شوهرش داره مدارا میکنه نگو رفیق خودشه

اگه رفیق اسی بود همون روز اول بیرون میکرد

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
والا خود ائمه فرمودند مهمون تا 3 روز مهمونه (یعنی میزبان آداب مهمان نگه داره) اونم تو شرایط اقتصادی ...

نه راه حلای پیشنهادیتون هیجانیه عزیزم 

در منطقی ترین حالت به نظرم اسی باید با ابرو داری این سفرشونو به پایان برسونه  و بعدش دیگه رو نده ک بخوان بیان و شب بمونن بهانه بیاره 

سخت گرفتم بنظرت واقعا

میدونی حق داریا 

ولی به نظرم میتونستی یکم باهاشون راه بیای اعصاب خودت و اونارو خورد نکنی 

مثلا توی تاپیک قبلی ی قسمت نوشته بودی 

باید زنانه مردانه میشد نکه یگی بغل شوهرش بخوابه یک معذب باشه 

حرفت منطقیه ها ولی شما ک میدونی  عقدن و هر شب پیش هم نیستن حالا ی شبو راه میومدی میدونی دارم چی میگم  

بالا شما خونه داری هر موقع اراده کنی بغل شوهرت میخوابی و اینا اونا معذوریت دارن

2810