2777
2789
ریلکسه بقیرو عصبی میکنه خودش اخه دختر شاه

😂😂😂😂 

خدایی بیکاری مراعات این تحفه ها رو میکنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاله شوهرم 80سالشه پیره بخدا همین مدلی میاد خونم چتر میشه من تازه زایمان کرده بودم این اومد یه هفته نرفت نمیدونستم ب نوزاد برسم یا غذا بپزم براش. اخر با مادرم هماهنگ کردم گفتم مثلا خونه فامیلات دعوتیم باید بریم. باورت نمیشه بازم نمیرفت من چقد الکی ساک بچه بستم گفتم خاله شماهم میرسونیم خونت سرراه. بردیم بزور رسوندیمش😐برگشتیم خونه

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2805
دقیقا هتل مفتی گیر اوردن از سادگی و مهربونی اسی و شوهرش سواستفاده میکنن

باور کن اعصاب من بجا اسی خورد شد آخه چطور تا اینجا تونسته تحمل کنه این حرکات و رفتار چیه حالا دختره هیچ شوهره شعور نداره خونه مردمه یکم فک کنن

ترو قرآن اینقد دنبال دعوا نباش دیروز نظرتو گفتی الان چته باز

حالت خوبه؟ تو چته وقتی با کسی مشکلی داری درست ببین کاربریشو با بقیه اشتباه نگیری 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
اگ ببینی چقد گریه کردم یه ساعت پیش با اینک غریبه ایم برام گریه میکنی

وااااا

دیوونه چرا گریه میکنی اخههههههه

بنظرم یه برنامه بریز بگو با خانواده همسرم داریم میریم فلان جا

ببخشید دیگ نیستیم

😅😂😂😂

زورم از ساک و بار بندیلم اومد 😂😂باز برگشتم باز کردم😂

الانم دیدم هی میگ میخام بیام زدمش بلاک لیست😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2810