2777
2789
باور کن اعصاب من بجا اسی خورد شد آخه چطور تا اینجا تونسته تحمل کنه این حرکات و رفتار چیه حالا دختره ...

من تاپیک و که میخوندم آرزو میکردم به جای اسی بودم تا قشنگ بشورمشون پهنشون کنم رو بند حیاط بنده خدا خونش ۷۰ متره اینا هم چتر شدن اونجا باهم میرن حموم 🤒

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زورم از ساک و بار بندیلم اومد 😂😂باز برگشتم باز کردم😂الانم دیدم هی میگ میخام بیام زدمش بلاک لیست😂

خوب کردی

فکرمیکنن نوکری

من پدربزرگ همسرم ۱هفته اومد خونمون دیگ داشتم کلااااافهههههههه میشدم

خداروشکر رفت

2805
اره دیگ خودم بریدم مخصوصا الان ک شوهرمم توپو انداخت تو زمین من

واقعا بی فرهنگن🥴🤌🏻

ماهم خیلیی از این مهمونا داشتیممم

مثلااا زنعموم عموم خودش خوبه ولی زنشه به شدتتت سیاست مدار و مارموزه 

هربار میومدن خونمون چند روز مینشستن چندتا چند مرغ کباب میکردیم براشون میوه و تجملات و حتی مثلا شیرم از گاوداری میگرفتیم مامانم صبح زود کره و دوغ و ماست تازه براشون درست میکرد یه عالمه هم چیز سوغاتی میدادیم بهشون😐

شاید باورت نشه ولی به قرآن ۲ ۳ بار رفتیم خونشون اونم برا شب نشینی که خودش دعوت کرد ساعت ۱۰ شب برنجشو میخیسوند😐😐😐

یعنی از گشنگی دیگه لبام سفید میشد😐

این همش از توانایی نه گفتن شما میاد شما اگر همون اولش میگفتی ک عزیزم معذبم و جاتونو جدا میزارم اگر دوست دارید پیش من باشین توی پذیرایی میتونم کنار هم بزارم 

این اتفاق نمیوفتاد 

شما ک تجربه داشتی میدونستی پرروعه باید جوابشو با پرروگری میدادی

خوب کردیفکرمیکنن نوکریمن پدربزرگ همسرم ۱هفته اومد خونمون دیگ داشتم کلااااافهههههههه میشدمخداروشکر رف ...

اره بخدا آدم حوصله خودشم نداره.7صبحم پامیشن بدبختی😂😂

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
2810