2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واییی دیدی چقد مردا شانس دارن یه زن رو البته خودم رو میگم روزی صدبار تا دم مرگ میبرن اما بازم قانون ...

نه من با اینکه مهریه هم نمی‌خواستم اما شوهرم اذیت میکرد و طلاق نمیداد منم تنها اهرم فشارم مهریه بود اما شوهر من فقط یه ماشین به نامش بود که همونم توقیف کردم آخرش به توافق راضی شد من همه مهریه رو بخشیدم اونم طلاق داد من نمی‌خواستم زیاد طول بکشه اعصاب دادگاه گشتنو نداشتم بعد اینکه وکیل گرفتم کارام سرعت گرفت و زودتر طلاقمو گرفتم چون من طلاهای عروسیمم رفتنی برده بودم می‌گفت اونارم پس بده بعد 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
2805
ببخشید ی سوالاگه نده زندان داره؟ چون از زندان بشدت میترسه

اگه اقساط رو نده زندان داره ولی تو نگران نباش برو بزار اجرا شاید قاضی گفت خونش از شأنش بیشتره و گرفتن ازش اگه بتونی گردش حساب از کاراتاش هم بگیری خوبه مدرکه که پول زیاده هر چی مدرکت بیشتر باشه اقساط سنگین تر میشه

عزیزم توافقی جدا شدی ؟من توافقی میخام جدا بشم مشاوره رفتیم و نامه هم دادفردا ببرم دفتر قضایی بنظرت چ ...

منم میرفتم مشاوره اما شوهرم زد زیرش و یهو رفت وکیل گرفت عدم تمکین زد!

منم دیدم اینجوری نمیشه وکیل گرفتم ماشینو توقیف کرد مهریه رو گذاشتم اجرا نفقه رو گذاشتم اجرا حقوقش رو توقیف کرد که دیگه ترسید و گفت باشه رفتیم محضر حق طلاق محضری گرفتم و بعدش درخواست طلاق دادم با اینکه حق طلاقم داشتم بازم قاضی یک ماه دادن حکمو به تعویق انداخت تا بلکه پشیمون بشم اما جلسه دوم حکم طلاق رو دادو تنها رفتم محضرو تموم 

منم میرفتم مشاوره اما شوهرم زد زیرش و یهو رفت وکیل گرفت عدم تمکین زد!منم دیدم اینجوری نمیشه وکیل گرف ...

اگه زنو شوهر باهم برن پیش قاضی و هر دو بگن ما نمیخایم و فقط جدایی بنظرت همون جلسه اول قاضی نامه محضر رو میده؟

افرین باید از تمام قولنامه هایی ک کرده کپی بگیرم بعنوان مدرک

دقیقا حتماً بگیر قولنامه قابل استعلام نیست تو اداره ثبت و عملا یعنی هیچی حتماً کپی بگیر مدرک خیلی مهمیه 

اگه زنو شوهر باهم برن پیش قاضی و هر دو بگن ما نمیخایم و فقط جدایی بنظرت همون جلسه اول قاضی نامه محضر ...

نمیدونم والا روال هر شهرو قاضی باهم فرق میکنه شهر ما تا جایی که میشه طول میدن تا یکی پشیمون شه اما مال شما ممکنه همون جلسه اول حکمو بدن اگه کسی جلسه اول ندادن هم مهم نیست فرقش فوقش دوهفته میشه بعدش هم فکر کنم یه مهلت فرجام خواهی اینا داره که اونم باید بگذره تا حکم قطعی بشه