2777
2789
عنوان

یعنی من آدم حسودیم🤕

120 بازدید | 11 پست

همه اطرافیانم توی طایفه شوهرم پولدارن    جاریام همشون وضع مالیشون خوبه ب غیر از من    ما بد نیستیم متوسط    یکی از جاریام باهام هم سنه  ولی وضع مالیش خیلی خوبه البته منظورم وضع مالی برادر شوهرامه    هر چی ب شوهرم میگم میگه باید صبر کنی  ن مسافرتی میرم ن هیچی  فقط خرج خوراک و پوشاک     بازم اونا با ولخرجی هایی ک دارن پول دار ترن   خیلی اذیت میشم میخام باهاشون قطع رابطه کنم ولی اونا دست از سرم برنمیدارن🤕         یعنی باید برم پیش روانشناس یا طبیعیه    آخه خیلیم گریه میکنم از این بابت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

عزیزم مقایسه کردن مقدمه شروع ناامیدی و افسردگی هست و از سمت شیطانه، هیچ وقت مقایسه نکن خودت رو با اطرافیان. ممکنه شما الان در فصل سرما و زمستان زندگی خودت باشید و بهار زندگیت قراره از راه برسه. از همین لحظه لذت ببر. 

دائما یکسان نماند حال دوران غم مخور

من قرار نیست تعقیر کنم اونا قراره به چوخ اعظم برن😎😎😎😎😎

چرا برای دیگران بدبختی میخواید؟

همینه که بدبخت می مونین دیگه

به فکر پیشرفت خودتون باشید

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

طبیعیه چون ی رفتاری میکنن که ادم حالش از زندگی خودش بهم بخوره ولی گلم شاهنامه اخرش خوشه

آفرین دقیقا    مثلا تا خونه ما میخاد بیا یکی از جاریام هر بار ی سرویس طلا یا نیم ست میندازه    مدامم دستش ب گردنبندشه   دلش میخاد من ازش بپرسم چند گرفته من نمی پرسم   آخرشم خودش تا نگه دلش راضی نمیشه        

عزیزم مقایسه کردن مقدمه شروع ناامیدی و افسردگی هست و از سمت شیطانه، هیچ وقت مقایسه نکن خودت رو با اط ...

شوهرم همیشه ناامیدم میکنه   میگه همینی ک هست دوست نداری برو خونه بابات   در عوض خودم با چشمای خودم دیدم چقد برادر شوهرام دنبال پولن و حریصن