2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 41 پست
مطمئنی به نام خودشه ؟چون اکثرا قبل طلاق بازی زود میبرن میزنن به اسم کسیبلید بی خبر سریع بری اداره ثب ...

اره مطمئنم

میگم چند روز بمونم خونه مهریمو اجرا بزارم روزی ک توقیف کردم دیگه برم خونه مادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

قبلش حتماً با یه وکیل کاربلد مشورت کن حدود ۵۰۰میگیره کامل راهنمایی میکنه

من چند ماه پیش جدا شدم و تقریباً از روال کار خبر دارم تا اونجا که من میدونم یک خانه جزو مستثنیات دین محسوب میشه و قابل توقیف نیست مگر اینکه غیر عرف باشه و خیلی گرون 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
قبلش حتماً با یه وکیل کاربلد مشورت کن حدود ۵۰۰میگیره کامل راهنمایی میکنهمن چند ماه پیش جدا شدم و تقر ...

واییی دیدی چقد مردا شانس دارن یه زن رو البته خودم رو میگم روزی صدبار تا دم مرگ میبرن اما بازم قانون چقدر هواشون رو دارهخی

شما بچه داری؟

عزیزم خونه جز مستثنیات دین هست. یعنی اگه مرد یه دونه خونه داشته باشه نمیشه به عنوان مهریه توقیفش کرد. مگر اینکه از همون خونه توی سند ازدواج به عنوان مهریه بهت داده باشه.

❤الله♥️🌺خدایا سختی ها با تو آسان میشود، ای بهترین رفیق روزهای سخت🌺
برو مهریه تو بزار اجرا حداقل همون خونه رو میتونی بگیری چند تا سکه است؟چند وقته ازدواج کردی

۹ ساله ازدواج کردم

۱۱۴ سکه 

انقدر کتکم زده انقدر زجرم داده ام اس گرفتم

خدا ازش نگذره من ک حلالش نمیکنم

قبلش حتماً با یه وکیل کاربلد مشورت کن حدود ۵۰۰میگیره کامل راهنمایی میکنهمن چند ماه پیش جدا شدم و تقر ...

عزیزم توافقی جدا شدی ؟

من توافقی میخام جدا بشم مشاوره رفتیم و نامه هم داد

فردا ببرم دفتر قضایی 

بنظرت چقدر دیگه طول می‌کشه تموم بشه توافقی؟

بعد پیش قاضی چی بگیم که قبول کنه نامه رو بده 

2810