2777
2789
ایول بابا تو دیگه کی هستی

تخم مرغ نشد گوجه بزن 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
املت درست کنم یهو یبارکی

آره رو کاپوتش 

چند تا بربری هم بذار که سیر بشن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

اصلا محل پسرا نمیدم یعنی هیچ تک پر میخام فقط

آنقدر محل نده تا دانشگاه تموم بشه تو رمان ها بمونی

ما با بچه ها میریم بیرون میگردیم عشق میکنیم تازه اکسمم دانشگاه باهام آشنا شد میگفت من چون روحیت خوب بود و... خوشم اومد ازت 

این کارا برای قدیم آدما جذب میشدن الان باید خودتو پرزنت کنی 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

خب اخرش ک چی اکیپ بی سرو ته

مگه باید سر و ته داشته باشه؟ 

خوش میگذره همین 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

تخم‌های مرع نشدگوجه نشدآقا بادمجون بزن 🤣🤣🤣

پیازم بزنه یه املت مشتی تحویل بده😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810