2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودکشی کنم از دست مامانم و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 43 پست
هر موقع حرف زد بگو بچمو نگه میداری طلاق بگیرم خودم خرجمو در ارم ؟اگه نمیکنی پس حرف نزن

بزور میگه مارو دوس داشته باشه احترام بزاره .باباچکار کنم ازتون خوشش نمیاد نونو آبتو ک نمیده فککن نیست مرده شهر دیگ زندگی میکنه داماد مگ بچته میخای بچسبه بهت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خب بگو اگه ناراحتی تا با بچه بیام بشینم ور دلت و طلاق بگیرم ؟؟؟؟بنظرم شوهرت و نبر خونه مادرت ،،،و هم ...

یماهیه شوهرم نرفته ندیدن میگ مارو دعوت نمکنی خودتون نمیاید  با ما دشمنید 

۶ساله نشد ک نشد

من تقریبا همچین مشکلی داشتم ،،،تازه شوهرم همیشه اذیتم میکرد که من نمیام خونه پدرت ،،،منم ناراحتی و استرس 

دیگه بعد ده سال ،،،،یه چندسالیه خودم رو زدم در بی خیالی,,, ،،،اصلا دیگه راضی نیستم شوهرم بیاد خونه پدرم !!!و نمیبرمش،،،

و رابطه رو قطع کردم تقریبا 

این وسط دیدم اعصاب و روان خودم مهم تره 

چقددددد حس بدیییی 

یبار بشین پیش مامانت بگو عزیزم بخدا بحرفم گوش نمیده 

اصلا از این ب بعد تنها میام

تو مامانمی منم ک حق و ب تو میدم

میشه درکم کنی؟

بگو بخدا خیلی تو فشارم

تو اینو بدون شوهر من اخلاقش بده نمیتونم ک طلاق بگیرم 

بگو بنظرت چیکار کنم؟

بزور میگه مارو دوس داشته باشه احترام بزاره .باباچکار کنم ازتون خوشش نمیاد نونو آبتو ک نمیده فککن نیس ...

بگو اخه مگه تو زاییدیش که دوس داری عاشقت باشه 

والاع مردم مادر شوهراشون که اون همه کمکشونم میکنه یا پدر شوهراشونو اخر عمری میبرن میذارن سالمندان حالا این مادر تو فک میکنه چه گلی داناد باید بزنه سرش 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810