2777
2789
عنوان

دلم میخاد خودکشی کنم از دست مامانم و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 43 پست
بزور میگه مارو دوس داشته باشه احترام بزاره .باباچکار کنم ازتون خوشش نمیاد نونو آبتو ک نمیده فککن نیس ...

ببخشیدا مادرت عزت نفس ندارع ؟؟؟؟

به قول خودت همین حرفارو بهش بزن ,,,,بگو مهم بچه هات هستن ،،،،داماد و عروس رو که نمیشه زور کنی ،،،،،

بگو یه مدت اصلا محل نزارینش شاید آدم شد 

گورباباش ،،،داماد و عروس همینجوری هستن 

بنظرم یه مدت فاصله بگیرید همه چی درست میشه بخدا !!!

نه دعوت کن خانواده آت رو ،،،،،نه شوهرت رو ببر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مامانم دس بردار نیس میگه چرا نمیاد

چقد بعضی مادرا با رفتارشون گند میزنن ب اعصاب آدم...حالا شوهر من بیچاره کلی احترام میزاره براشون..همه کاری میکنه..مامان من هی ایراد الکی ک چرا سرت درد میکنه لابد شوهرت اذیتت کرد..چرا دل درد داری لابد تقصیر اونه و....همش حرف و حدیث

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
دامادای زنموم خوبن بزور میگه مث اونا باشه

همون حسودی زندگی جاریشو میکنه بچشم ازار میده 

بگو نه عروس نه داماد بچه ادم نمیشن ،با این کارات منم از دست میدی

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2805
ببخشیدا مادرت عزت نفس ندارع ؟؟؟؟به قول خودت همین حرفارو بهش بزن ,,,,بگو مهم بچه هات هستن ،،،،داماد و ...

فاصله میگیرم نمیرم میره خونه خالها و فامیلا گریه ک نمیاد فلان میکنه میرم میشینه از بدی هاش میگه من میدونم شوهرم حرومزادس تو دیگ هی چرا میگی عذابم میدی رو زخمم نمک میپاشی.عزت نفس نداره منم مث اونم همیشه عین سگ میترسه منو طلاق بده این مرتیکه

اخه مامانم دس بردار نیس میگه چرا نمیاد

عزیزم شما از پس مادرت هم برنمیای یعنی ؟؟؟

خیلی رک و راست بگو نمیاد چبکارش کنم !!

یا بکو‌ خودم نگفتم بهش و از ابن به بعد هم نمیگم بهش 

یا بکو‌ کار دارع 

یه کم ابهت داشته باش که اینقدر مادرت بهت گیر نده

همون حسودی زندگی جاریشو میکنه بچشم ازار میده بگو نه عروس نه داماد بچه ادم نمیشن ،با این کارات منم از ...

چکار کنم ادمی ک مشروب خور دروغ گو کافر کفر میگه رو میخاد تبدیل کنم ب داماد عموم ک قران خوان نمازخون با حرف زنشو مادر زنشه....چکار کنم خودم از بین میرم حرص میخورم ذات آدما عوض نمیشه

عزیزم شما از پس مادرت هم برنمیای یعنی ؟؟؟خیلی رک و راست بگو نمیاد چبکارش کنم !!یا بکو‌ خودم نگفتم به ...

میگم بزور میخای دوستون داشته باشه خب نخاد میگ تو بی عرضه ای باید آدمش کنی

میگم بزور میخای دوستون داشته باشه خب نخاد میگ تو بی عرضه ای باید آدمش کنی

بگو زیاد سر به سرش بزارم خونه خودم میفته دعوا و بحث و قهر و لج بازی !!!!

شش ساله سعی کردیم نشد ،،،دیکه کوتاه بیا،،،همینجوری قبولش کن ،،،همینه که هست !!!

بگو مامان عارت بیاد ،،،اینم اخلاقش اینجوریه دیگه ،،،،زوری که نمیشه ،،،،

بچه نیست که من بخوام ادمش کنم ،،،،ذات و تربیتش این حوریه ؛!!!

هرچی بخوای به زور یه چیزی رو درست کنی ،،،،بدتر وضع خراب میشه،،، یه مدت ولش کنید ،،،،اصلا محلش نزارید مثل خودش ،،،،

بنظرم فقط و فقط خودت میتونی درستش کنی ،،،،

از یه طرف اصلا دیگه کار به کار شوهرت نداشته باش ،،،بهش نگو بیا خونه پدرم و اینا،،

از یه طرف به مادرت اجازه دخالت بیشتر نده ،،،بگو یه بار دیگه این بحث رو کنی خودمم نمیام خونه ات،،،

بگو زیاد سر به سرش بزارم خونه خودم میفته دعوا و بحث و قهر و لج بازی !!!!شش ساله سعی کردیم نشد ،،،دیک ...

ممنون عزیزم وقت گزاشتی نوشتی

یمدت یکی دو هفته میخام نزم خونش.خسته شدم دیگ از دست هردو طرف 

جاییم جز خدنه پدر ندارم اما دیگ چکارکنم