2777
2789

اول از همه بگم من دستور رو دو برابر کرده بودم 

این مواد که دورش خط کشیدم رو با هم قاطی کنید روی حرارت ملایم بذارید و مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه 

اشتباه منو نکنید نذارید خیلی سفت بشه چون وقتی سرد بشه بازم یه مقدار سفت میشه 

برا من خیلی سفت شده بود سخت میشد رو بیسکوئیتا ریخت 

به غلظت فرنی که رسید تو قالبتون یه لایه بیسکوئیت بتی پور بذارید یه لایه از دسر بریزید 

همینجوری ادامه بدید تا مواد تموم بشه 

بعد حداقل ۱۲ ساعت تو یخچال بمونه 

یعنی من میتونم دستوری ک هرروز درس میکنم ازشو دوبرابرخودم بکنم خراب نمیشه دستور کیک هست

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دستور رو میشه هر چند برابر کرد😁

اینوبرام دوبدابرکن فقط کیکه 

یک_شکلاتی باکرم شکلات😋•

~❤️موادلازم:
تخم مرغ بزرگ ۲عدد
وانیل  ۱ق چ
اب لیموترش۱ ق چ
روغن مایع ۱/۴پیمانه
شیر۱/۲پیمانه
شکر۱پیمانه
ارد۱پیمانه
پودرکاکائو۱/۳پیمانه
جوش شیرین ۱ق چ
پیکبنگ پودر ۱ق چ
نمک ۲ ق مرباخوری

~❤️مواد کرم:
شکر۱/۲پیمانه
پودر کاکائو۱/۲پیمانه
نشاسته ذرت ۲ق غداخوری
شیر ۱پیمانه
وانیل کمی
کره ۵۰گر

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

من انجام دادم خوب شده بستگی به قدرت فر داره و حجم قالب

پس من میتونم دیگه خیاالم راحت باشه؟یامیتونم جدادرس کنم بعد موادمو قاطی کنم ؟مثلا 

تخم مرغ ۴ عددوانیل ۲ قابلیمو ۲ قهمینجور همه رو دو برابر کن.

میگم میتونم جدادرس کنم بعد موادشو دوتاکنم توی یه قالب بریزم خراب نمیشه؟

2810