2777
2789
عنوان

خانوما بیاید دستور دسر تاپیکای قبلو بذارم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 30 پست
چه کاریه اخه😃 دستور رو دو برابر کن تو یه قالب مناسب بریز بذار تو فر.

میترسم خداب بشه میددنی چندساله ۳ساله گیک ورس میکنم ترمیزنم ۱۰بار یباردرس میشه یکیش حالااین دستور باهاش تونسم مث ادمیزاد درس کنم🥹😂

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم خداب بشه میددنی چندساله ۳ساله گیک ورس میکنم ترمیزنم ۱۰بار یباردرس میشه یکیش حالااین دستور باه ...

نترس هیچی نمیشه.مواد رو دو برابر کن.فقط سایز قالبت مهمه.اگر قالب مناسب نداری دو تا جدا درست کن.منتها دیگه دستور رو دوبرابر نکن.چون مواد کیک بعد که آماده شد بکینگ پودر سریع عمل میکنه و اگر بمونه بیرون و بموقع نره تو فر کیفیت کارت میاد پایین.

2805
نترس هیچی نمیشه.مواد رو دو برابر کن.فقط سایز قالبت مهمه.اگر قالب مناسب نداری دو تا جدا درست کن.منتها ...

باشه حتمایه قالب طرح نون تستادوسدارم ک بخرم

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

راحتی اینه که همون اول طبق دستور پیش بری ولی مواد 2 برابر چه کاریه این مدلی

نمیکنم😑

نترس هیچی نمیشه.مواد رو دو برابر کن.فقط سایز قالبت مهمه.اگر قالب مناسب نداری دو تا جدا درست کن.منتها ...

میگم ماهیتابه دارم هم جنس یکی از قالبای کیکمه ک بزرگه فقط دسته داره بنظت اونوبزارم توتستر من دارم دستش اب نیمشه؟

بهش میگن قالب کیک صبحانه.

باش ممنونم خاهرخداخیرت بده

دستش اگر پلاستیکیه آب میشه اگر از جنس خود قابلمست مشکلی نداره.

بزار ازش عکس بدم میگم حرارته ک چجو ی میخادداب بشه 

این دستش پلاستیکه اب میشه.حرارت روی گاز با توی فر فرق میکنه.

بنظرت رو گاز خراب نمیشه بزارم میترسمم ریسک کنم

نه دستور کیک رو نمیشه دو برابر کرد خراب میشه

مرسی گلم خیلی به زحمت افتادی

دیشب دسر نشاسته ذرت وکاکاهو رو درست کردم خیلی خوشمزه بود و دوست داشتیم

دستت طلا عشقممم🥰❤️

2810