2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6195 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی اختلافات بزرگ رو بعضی از بزرگترها یه جوری حل میکنن که آدم دهنش وا میمونه، بنظر من مقصر اصلی مام ...

مامانم بهم میگه اگه باهاش آشتی نکنی منم باهات خوب رفتار نمیکنم

2805
مامانم بهم میگه اگه باهاش آشتی نکنی منم باهات خوب رفتار نمیکنم

بگو به جهنم خوب رفتار نکن.دیگه 26 سالته اقتدار و عزت نفس داشته باش چرا میذاری هرجوری که میخوان باهات رفتار کنن؟هرکی خلاف میلت رفتار کرد جوابشو بده به بدترین حالت حتی اگه مادرتم بود چه برسه به خواهرت این رفتارشون باعث میشه بقیم اجازه بدن به خودشون که بد باهات صحبت کنن.مامانتم احتمالا از وابستگی ای که بهش داری داره سواستفاده میکنه و چون اونو بیشتر دوست داره میگه باهاش اشتی کنی که اون کمتر اذیت شه.

این هیچی نگفتن بیشتر به ضررته چرا حرف نزنی و از حقت دفاع نکنی که دلخور میشن مگه دلخوری تو برا اونا م ...

میگم مامانم میگه اگه باهاش آشتی نکنی باهات خوب نمیشم طرف اونه.

بگو به جهنم خوب رفتار نکن.دیگه 26 سالته اقتدار و عزت نفس داشته باش چرا میذاری هرجوری که میخوان باهات ...

اره دقیقا.

نه من مظلوم نبودم در جواب کاراش و حرفاش مقابله میکردم مثل خودش.

ولی آخرشم اون زورش چربید. اون خیلی قد و لجبازه خیلی بیشتر از من.

بگو به جهنم خوب رفتار نکن.دیگه 26 سالته اقتدار و عزت نفس داشته باش چرا میذاری هرجوری که میخوان باهات ...

اره میخواد اون کمتر اذیت شه میخواد غرور و احترام اون حفظ شه ولی من غرورمو بشکنمو پیشقدم‌ شم هر چند اون مقصره!

2810