2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 5970 بازدید | 157 پست
ما خانودگی کلا بیرون نمیریم ولی اون که میومد بخاطر اون تصمیم میگرفتن برن که اون از سفر اومده اینجا س ...

بگو باید بهت توضیح بدم 

تو بچه اوردی اجازه گرفتی ازم

اره دقیقا.نه من مظلوم نبودم در جواب کاراش و حرفاش مقابله میکردم مثل خودش.ولی آخرشم اون زورش چربید. ا ...

توهم کم نیار.حالا فعلا که خداروشکر قهره ولی اصلا اهمیت نده وقتیم نیست تو گوشت مامانت بخون من پیشتم من کنارتم بهت کمک میکنم من نباشم میخوای چیکار کنی؟اون دخترتم که سالی یبار میاد منم ازدواج کنم برم تنها میشی نمیدونم یجوری که روش جوابه بهش فشار بیار بیشتر توجه کنه بهت.و بهت احترام بزاره اون اتاقی که توشیو مجبورشون کن درست کنن غر بزن بخواه تلاش کن اصلا هم کم نیار لجباز باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میخواد اون کمتر اذیت شه میخواد غرور و احترام اون حفظ شه ولی من غرورمو بشکنمو پیشقدم‌ شم هر چند ا ...

همینارو خواهرت رفت بهش بگو.بهش بگو من چقدر غرورمو خورد کنم و عزت نفسمو نابود کنم؟اونم واسه کی؟واسه کسی که سالی یبار میاد اینجا؟اونوقت تو بهشم بیشتر اهمیت میدی منی که عصای دستتمو اذیت میکنی

بنظرم مامانتم قبول نکرد به اونم بی محلی کن بیشتر به خودت برس و کار کن لباس بخر مو رنگ کن و..تا ببینن تاثیری تو زندگیت ندارن اگرم کلا مادرت باهات بهتر نشد بعد صحبت دیگه کمکش نکن بزار دستش بیاد الان جز تو کسیو نداره و تو عصای دستشی به تو احترام نزاره خواهرت که نمیاد کاراشو بکنه کمکش کنه تو باید باشی

2805
الان خوشحالی که خواهرت بیماره؟

همیشه ادمهایی مثل تو هست 

آیا اونموقع در عنفوان نوجوانی که بهم میگفت زشت و سیاه من خوشحال بودم؟

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
همیشه ادمهایی مثل تو هست آیا اونموقع در عنفوان نوجوانی که بهم میگفت زشت و سیاه من خوشحال بودم؟

من کاری ندارم صرفا واسم عجیب بود یکی اینقدر از بیماری یکی اونم کی خواهرش خوشحال باشه و عشق کنه.این زیادی از انسانیت بدوره

من کاری ندارم صرفا واسم عجیب بود یکی اینقدر از بیماری یکی اونم کی خواهرش خوشحال باشه و عشق کنه.این ز ...

نمیشه به یه تیکه حرف فقط‌کار‌داشته باشی یه تیکه اش عجیب باشه تمام اتفاقات به هم مربوطه این از حماقته 

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون