2777
2789
عنوان

آبجیم متاهله با بچش اومده خونه پدریمون محل سگگگگگگگ بهش ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 6432 بازدید | 157 پست
یه سوال بپرسم؟! شوهرش هم اومده ؟ یعنی پیش اون اینجوری رفتار میکنید یا اون نمیدونه

اون شاید کلیات رو بدونه که قهریم نمیدونم جزییات رو بهش گفته یا نه. ولی فکر کنم فهمیده چونکه همون موقع ها بود که اومد و متوجه شد من تو اون یکی اتاقم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچی

بهترین کار بی محلی کردن هست اگه جای شما بودم حتی با مامانم همکلام هم نمیشدم وقتی می‌پرسید دلیلشو میگفت تا به خودش بیاد فرق نزاره

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
2805
بهترین کار بی محلی کردن هست اگه جای شما بودم حتی با مامانم همکلام هم نمیشدم وقتی می‌پرسید دلیلشو میگ ...

مامانمه تو یه خونه زندگی میکنیم نمیشه باهاش حرف نزد مجبور میشم باهاش صحبت کنم.

دیگه عادت کردم ته دلم ناراحت میشم هیچی نمیگم.

این هیچی نگفتن بیشتر به ضررته چرا حرف نزنی و از حقت دفاع نکنی که دلخور میشن مگه دلخوری تو برا اونا مهمه 

البته با مادرت محترمانه حرف بزن 

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
این هیچی نگفتن بیشتر به ضررته چرا حرف نزنی و از حقت دفاع نکنی که دلخور میشن مگه دلخوری تو برا اونا م ...

یکی دوبار گفتم فرق میذاری انگار یکمی به خودش اومد ولی ته دلش هنوز اون فرقه براش هست کاریش نمیشه کرد تا وقتی که کاملا به خودش بیاد که البته دیگه دیره اون زخمه از بچگی تو قلبمه و از بین نمیره حتی اگه خودم بخوام....رو کل شخصیت و اخلاقم تاثیر گذاشته این حرکتش

اتاقو میخواد بذاره سر قبر کی😐خب ازدواج کرده دیگه

گذاشته واسه وقتایی که سالی یه بار میاد ۲۰ روز میمونه تو اتاق خودش باشه. زور بهش میاد به غرورش بر میخوره.

خب من که قرار نیس راهشون ندم تو اون اتاق. بیان بمونن. هر وقتم شوهرش اومد من تو پذیرایی میخوابم اینا تو اتاق بخوابن.

ولی درست نیست منو از اون اتاق بیرون کنه وسایلامو بریزه بیرون واسه اینکه فقط مال خودش باشه.

بهم میگفت حقته باهات اینجوری رفتار کنن تا میتونست تازوند تا میتونست دعوا کرد میگفت حقته باهات بد باش ...

زبون داشته باش بزن به سلیطه بازی جرش بده حقشو بزار کف دستش تا مثل سگ ازت بترسه

تقصیر خودت بوده وگرنه توام جلوی همه میگفتی شوهر کردی بچه ام پس انداختی باز اتاق دوران مجردی میخای؟؟ه ...

خیلی سلطیه و لجبازه خیلی.

کینه ای هم هست. من سلیطه بازی در بیارم اون از من بدتر میکنه.

تقصیر خودت بوده وگرنه توام جلوی همه میگفتی شوهر کردی بچه ام پس انداختی باز اتاق دوران مجردی میخای؟؟ه ...

ما خانودگی کلا بیرون نمیریم ولی اون که میومد بخاطر اون تصمیم میگرفتن برن که اون از سفر اومده اینجا سرگرم باشه. ما که از هم بدمون میومد..ولی چون دلم تو خونه میگرفت میخواستم باهاشون برم وقتی حاضر شده بودم اینم جلو همه خاله ها دایی ها و.... با پررویی میگفت تو کجا؟ اینا بخاطر من میرن تو دیگه برا چی میای؟ مگه ما با هم مشکل نداریم؟پس تو نمیخواد بیای...انقد موذب میشدمو خجالت میکشیدم وقتی اینطور میگفت. گفتم من نمیام رفتم لباسمو عوض کردم نشستم تو خونه.

2810