2777
2789
عنوان

دختره چهار روزه گم شده هنوز پیدا نشده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2812 بازدید | 129 پست
حالا هر کسی تاپیک زدم آگاه کنن پدر مادرا رو دنبال دعوا هستید ؟

چرا باید با کسی که نمیشناسمش دنبال دعوا باشم؟

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کلاس هفتم به بعد بچه تنها بره بیاد باز اوکیه

پسرم کلاس. چهارم مدرسه ش بهر خیابون دو تا خیابون فرعی از ما پایین تره اکثرن تنها میرن. اینقدر نزدیکه که نمیشه سرویس گرفت صبا با بابام می‌ره سرکار رفتنی بعد از ظهرها همسرم میگه بذار بیاد یاد بگیره ولی من نمیتونم طاقت ندارم

2805
اره خداروشکر که اتفاقی براتون نیوفتادهدوران ابتدایی رو کلا بچه رو باید برد و اورد

آره من که بچه م نمیتونم تنها بزارم بره خطرناکه 

ی بار موتوری زد بهم تا چند روز میلنگیدم پام کلا زخم شده بود 

میشود ،میتوانم ...
دقیقاااایشون میگه تاپیک زدم اگاه بشن کار خوبیم کرده اتفاقا مامانا حواسشون جمع تر بشه اما همش داره ما ...

دقیقا 

منم دخترم پیش دبستانی میره حتی راضی نشدم سرویس بگیرم هفته دیگه زایمان دارم با این وجود خودم میبرم میارمش قراره بعد زایمانم بابام ببره بیاره تا من خوب شم این خانوم هی میگه مامانه مقصره کی دوست داره جگر گوشه شو دزد ببره ؟

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

نه مقصر نیست مکه بچه فقط برای مادره پدردست تو جیبش میکرد سرویس میگرفت

هر دوشون مقصر هستند بابا اولیا 

من الان شوهرم پول نده سرویس بگیرم خودم بچمو میبرم میارم لج نمیکنم بگم تنها برو که گم بشه 

وگرنه مقصرم

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بعدم مقصر بودنشون نه به ما نه به هیچکس دیگه هیچ ربطی ندارهعبرتم با قصاوت قاطی نکن

عجب میگم شماها متأسفانه متوجه نمیشید و درس نمیگیرید

درس عبرت 😂

خب پشتش میشه قضاوت و غیبت دیگه عزیزماگه لحنت نرمال بود الان چهار پنج نفر باهم گارد نمیگرفتن میگرفتن؟

خب مقصره گلم منم میتونستم دخترمو از بچگی تنها بفرستم چی بگم بگم دستت درد نکنه ؟

چقد دنیای مضخرفی شده  نمیتونی بچتو تا سر کوچه تنها بفرستی بنظرم بچه های الان بی دستو پا بار میان از بس باید از اطرافشون بترسن 

زمان ما راه مدرسه از بهترین لحظه ها بود تا میرسیدیم شوخی و خنده و حرف بود 

2810