2777
2789
عنوان

دختره چهار روزه گم شده هنوز پیدا نشده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2729 بازدید | 129 پست
میدونی اون دختر چه بلاهایی ممکنه سرش اومده باشه ؟ خدایی نکرده تاپیک زدم آگاه کنن😑😭

دایه دلسوزتر از مادر که میگن شمایی ها خب برو بزن سر مادرشو بشکن فکر کردی ضربه اصلی رو کی خورده؟

والا ما دهه شصتیا همه مون تنها میرفتیم مدرسه چیزیمون نشد درسته نباید تنها می رفت اما حالا کاریه که شده انشالله زودتر صحیح و سالم پیدا بشه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

قضاوت چیه 😑😑😑😭 میدونی اون دختر چه بلاهایی ممکنه سرش اومده باشه ؟ خدایی نکرده تاپیک زدم آگاه کنن

خب بگوتاپیک زدم اگاه بشن بقیه یکی درمیون نگومادره مقصره مقصره از مادره ک دلسوزترنیستی برای بچش خودش میدونه همه اینارو

بچسه دوسداشته تنها بفرسته یاهردلیلی ک داشته مانمیدونیم پس نمیتونیم قصاوت کنیم فقط میتونیم عبرت بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دایه دلسوزتر از مادر که میگن شمایی ها خب برو بزن سر مادرشو بشکن فکر کردی ضربه اصلی رو کی خورده؟والا ...

بابا چیمیگید 😐😐😐😐خدایی چند سالتونه ؟ من گفتم مادرشو می‌خوام بکشم و فلان ؟ گفتم مقصره لطفا تنها نفرستید تاپیک زدم آگاه کنم خیلی سخته ؟؟؟؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
2805
منم تا قبل دانشگاه هیچ جا تنها نمی‌رفتم همیشه با خودم میگفتم مادر بشم بچمو راحت میزارمولی الان که خو ...

بچه دار که بشی اصلا طاقت نمیاری یه لحظه از جلوی چشمت دور بشه. الان هر قدر برای خودت احتیاط میکنی برای بچه صد برابر میشه.

دایه دلسوزتر از مادر که میگن شمایی ها خب برو بزن سر مادرشو بشکن فکر کردی ضربه اصلی رو کی خورده؟والا ...

دقیقااا

ایشون میگه تاپیک زدم اگاه بشن کار خوبیم کرده اتفاقا مامانا حواسشون جمع تر بشه اما همش داره مادر بچه رو میکوبه

اون مادر الان داره اتیش میگیره خدا میدونه تو دلش چه خبره 

خب بگوتاپیک زدم اگاه بشن بقیه یکی درمیون نگومادره مقصره مقصره از مادره ک دلسوزترنیستی برای بچش خودش ...

😐😐😐خب مگه مقصر نیست ؟ میگم مقصره لطفا تنها نفرستید وای خدایا یکم عبرت بگیرید 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
نمیگفتی بلد نیستم؟من از سوم تنها میرفتم

راه مدرسه رو ی بار برد یاد گرفتم 

ولی بعد مدرسه میرفتم دنبال خواهرم اون چهارم بود بلد نبودم گم میشدم 

فقط مامانم خیلی بیخیال بود بنظرم 

مااز شهر دیگه هم اومده بودیم همون سال 

میشود ،میتوانم ...
راه مدرسه رو ی بار برد یاد گرفتم ولی بعد مدرسه میرفتم دنبال خواهرم اون چهارم بود بلد نبودم گم میشدم ...

اره خداروشکر که اتفاقی براتون نیوفتاده

دوران ابتدایی رو کلا بچه رو باید برد و اورد

2810