آلبالو_خانوم_زرنگ مدیر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 6737 عنوان دختره چهار روزه گم شده هنوز پیدا نشده 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2853 بازدید | 129 پست دختر فامیل دوستم کلاس چهارم بوده تنها میرفته مدرسه الان ۴ روزه گم شده 😐😐😐😐من دخترم کلاس نهمه فقط میزارم مدرسه رو تنها بره اینا عقل شون چطوریه ؟ بچه کلاس چهارمی تنها بره مدرسه ؟؟؟؟؟ مادرش خیلی حالش بده دوستم میگه عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 1403/08/30 | 17:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهروی_دوعالم عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1041 میدونی اون دختر چه بلاهایی ممکنه سرش اومده باشه ؟ خدایی نکرده تاپیک زدم آگاه کنن😑😭 دایه دلسوزتر از مادر که میگن شمایی ها خب برو بزن سر مادرشو بشکن فکر کردی ضربه اصلی رو کی خورده؟والا ما دهه شصتیا همه مون تنها میرفتیم مدرسه چیزیمون نشد درسته نباید تنها می رفت اما حالا کاریه که شده انشالله زودتر صحیح و سالم پیدا بشه خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 19639 قضاوت چیه 😑😑😑😭 میدونی اون دختر چه بلاهایی ممکنه سرش اومده باشه ؟ خدایی نکرده تاپیک زدم آگاه کنن خب بگوتاپیک زدم اگاه بشن بقیه یکی درمیون نگومادره مقصره مقصره از مادره ک دلسوزترنیستی برای بچش خودش میدونه همه ایناروبچسه دوسداشته تنها بفرسته یاهردلیلی ک داشته مانمیدونیم پس نمیتونیم قصاوت کنیم فقط میتونیم عبرت بگیریم
سمندوووووووون عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 2510 چندوقت پیش تو کوچه ی خواهرم چندتا دختر مدرسیو میخاستند ب دزدن ولی موفق نشدن حواستون به بچه ها باشه بعد شوهرم به من میگه بذار بچه مستقل بار بیاد.
آلبالو_خانوم_زرنگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 6737 دایه دلسوزتر از مادر که میگن شمایی ها خب برو بزن سر مادرشو بشکن فکر کردی ضربه اصلی رو کی خورده؟والا ... بابا چیمیگید 😐😐😐😐خدایی چند سالتونه ؟ من گفتم مادرشو میخوام بکشم و فلان ؟ گفتم مقصره لطفا تنها نفرستید تاپیک زدم آگاه کنم خیلی سخته ؟؟؟؟ عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️
sarah_manning عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 2148 منم تا قبل دانشگاه هیچ جا تنها نمیرفتم همیشه با خودم میگفتم مادر بشم بچمو راحت میزارمولی الان که خو ... بچه دار که بشی اصلا طاقت نمیاری یه لحظه از جلوی چشمت دور بشه. الان هر قدر برای خودت احتیاط میکنی برای بچه صد برابر میشه.
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 10857 دایه دلسوزتر از مادر که میگن شمایی ها خب برو بزن سر مادرشو بشکن فکر کردی ضربه اصلی رو کی خورده؟والا ... دقیقاااایشون میگه تاپیک زدم اگاه بشن کار خوبیم کرده اتفاقا مامانا حواسشون جمع تر بشه اما همش داره مادر بچه رو میکوبهاون مادر الان داره اتیش میگیره خدا میدونه تو دلش چه خبره
آلبالو_خانوم_زرنگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 6737 خب بگوتاپیک زدم اگاه بشن بقیه یکی درمیون نگومادره مقصره مقصره از مادره ک دلسوزترنیستی برای بچش خودش ... 😐😐😐خب مگه مقصر نیست ؟ میگم مقصره لطفا تنها نفرستید وای خدایا یکم عبرت بگیرید عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️
آلبالو_خانوم_زرنگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 6737 دقیقاااایشون میگه تاپیک زدم اگاه بشن کار خوبیم کرده اتفاقا مامانا حواسشون جمع تر بشه اما همش داره ما ... مگه رفتم تو روش گفتم ؟ عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 10857 بعد شوهرم به من میگه بذار بچه مستقل بار بیاد. از کلاس هفتم به بعد بچه تنها بره بیاد باز اوکیه
rahaaaa6767 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 14053 بعد شوهرم به من میگه بذار بچه مستقل بار بیاد. دوره زمونه بد ای شده مواظب باشید
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 32055 نمیگفتی بلد نیستم؟من از سوم تنها میرفتم راه مدرسه رو ی بار برد یاد گرفتم ولی بعد مدرسه میرفتم دنبال خواهرم اون چهارم بود بلد نبودم گم میشدم فقط مامانم خیلی بیخیال بود بنظرم مااز شهر دیگه هم اومده بودیم همون سال میشود ،میتوانم ...
ماهروی_دوعالم عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 1041 بابا چیمیگید 😐😐😐😐خدایی چند سالتونه ؟ من گفتم مادرشو میخوام بکشم و فلان ؟ گفتم مقصره لطفا تنها ن ... آگاه شدیم ممنون خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀
hna43 عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 10857 راه مدرسه رو ی بار برد یاد گرفتم ولی بعد مدرسه میرفتم دنبال خواهرم اون چهارم بود بلد نبودم گم میشدم ... اره خداروشکر که اتفاقی براتون نیوفتادهدوران ابتدایی رو کلا بچه رو باید برد و اورد
آلبالو_خانوم_زرنگ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 6737 آگاه شدیم ممنون یعنی شما تنها میفرستادی؟؟؟ عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️
mahbanoo3333 عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 19639 😐😐😐خب مگه مقصر نیست ؟ میگم مقصره لطفا تنها نفرستید وای خدایا یکم عبرت بگیرید نه مقصر نیست مکه بچه فقط برای مادره پدردست تو جیبش میکرد سرویس میگرفت