2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم دیگه سرکار نمیرم

361 بازدید | 21 پست

اونم گفت اگه اینکار نه پس چه کاری .همش میگم شعلم سخته شبکاری سخته.تپش قلب میگیرم .میگه مردم همه کارشون سخته.تو کارخونه دستشون میره زیر پرس.تو جاده تصادف میکنن.شغل شمام سختیش استرس و شبکاریه.اخر سرم گفت پدرم گفته اگه زن بشینه تو خونه برای زندگی آدم چیزی می‌سازه و زندگی رو خراب میکنه.اخه من همه حقوقم با قسط از چنگم در آورده به اسم خودمم هیچی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این اوصاف یه مدت مرخصی بدون حقوق بگیر نرو بزار یکم بفهمه بعدش خواستی بری سرکار شرط کن چیزی به نامت بزنه بعد برو

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

کارت چیه؟!؟

چه شوهر عجیبی اینجا شوهرا اجازه نمیدن زنشون بره سرکار

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

عزیزم خب شما هم حقت رو مطالبه کن بگو منم از زندگی سهم دارم 

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

مشکلت اصلیت رو بهش بگو ، صمیمانه بهش بگو با مهربونی ، بگو حس بدی دارم که این همه کار میکنم اندازه ی یه زن خونه دار هم چیزی به نامم نیست ، بگو بیا همه ی چیزایی که بعد ازدواج باهم خریدیم نصف نصف بزنیم به نام که منم دل گرم شه اینقدر کارکردن بهم فشار نیاره