2777
2789
عنوان

شما چقدر ماهانه خرج صورتتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2577 بازدید | 175 پست
تغذیه سالم باشه سیستم بدنی خوب کار کنه ورزش به اندازه باشه پوست اصلا خراب نمیشه که نیاز به هزینه های ...

روتین مناسب۵۰درصد مشکلات پوست رو رفع میکنه باقیش با تغذیه و ورزش و این چیزاس

بدشم کی گفته برا روتین باید هزینه هنگفت داد؟

الان شما برا این محصولات عطاری مگ هزینه نمیدین؟

درکل هرچیز دست سازی اوکی نیس

و هر محصول شرکتی شیمیایی نیس

...
من محصولات پوستی مثل ابرسان و اینجور چیزها نمیخرم اصلا روتین پوستی ندارم یک شوینده ملایم هیدرودرم دا ...

سعی کنین کارای تهاجمی انجام ندین واقعا خوب نیس

روتین پایه رو داشته باشین و مداومت

اما فیشال و کربوکسی و اینا خوبن

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بابامو سوزوندههعه هزینه هاششششیر پاک کنمیسلار فیس واش تونر ضد جوش تونر ابرسان اسنس حلزون نرم کنن ...

ببینین نیازی ب این همه محصول نیس

اگ روتین پایه رو داشته باشین و مناسب نوع پوست باش و مداومت داشته باشین

شوینده ابرسان ضدافتاب

و سعی کنین از ی برند استفاده کنین چون فرمولاسیون برندها فرق دارن امکان تداخل داره

خصوصا اگ ی محصولتون ارگانیک باش یکیش شیمیای باهم نمیسازن

...
سعی کنین کارای تهاجمی انجام ندین واقعا خوب نیسروتین پایه رو داشته باشین و مداومتاما فیشال و کربوکسی ...

فیشیال و روتین پوستی فریب برندها برای فروش محصولاتشون هست در واقعیت تاثیر خاصی ندارن 

این روش‌ها هم تهاجمی نیستن 

غیرتهاجمی هستن ویتامین ها زیر پوست تزریق میشن به صورت عمقی 

حالا چقدر جذب میشن یا دفع میشن نمیدونم

ن اوکی مال منوقتی استفاده میکنی پوستت رو مرطوب میکنی؟بلدی تخلیه کنی؟اگ درس استفاده نکنی باعث لک میش

چیو تخلیه کنم ؟؟؟ من صورتمو با ی مرطوب کننده یا میسلار یا سرم ویتامین سی اول چرب میکنم بعد درما میکشم رو پوستم چیزی از پوستم نمیاد بیرون و اینکه نمیدونم چرا مال من زود باتری خالی میکنه میشه عکس درما تو بفرستی 

چیو تخلیه کنم ؟؟؟ من صورتمو با ی مرطوب کننده یا میسلار یا سرم ویتامین سی اول چرب میکنم بعد درما میکش ...

عزیزم درمااف ۳تا حالت داره

یکی برا تخلیه منافذ و جوش(ن هر جوشی)

یکی برا جذب بهتر و بیشتر مواد 

یکی برا چین و چروک

باید بلد باشی نمیش الکی بکشی روپوستت ک عزیزم

و این این درماافا همشون هر ۵دقه خاموش میشن

...
خب استرستو سعی کن کنترل کنیو روتینتو ادامه بدهشوینده ابرسان و ضدجوش و ضدافتابصب و شب

کاش میشد استرس رو کنترل کرد 

مرسی ازت🙏🏻♥️

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

شوینده 

آبرسان 

کنسانتره 

کرم دور چشم

ماسک خاک رس 

سرم ویتامین سی

تقویت مژه

تقویت ابرو

بالم لب

بالم لب ضدآفتاب

ضدآفتاب بی رنگ

ضد آفتاب رنگی

کرم مرطوب کننده ویتامین سی

بخور سرد و گرم

ماساژ 

فیشیال

عزیزم درمااف ۳تا حالت دارهیکی برا تخلیه منافذ و جوش(ن هر جوشی)یکی برا جذب بهتر و بیشتر مواد یکی برا ...

اره اون سه حالتش مشخصه مال من نوشته لیفت و دوتای دیگه داره راضی ام فقط چون تند تند خاموش،میشه کلافه میشه ادم 

آبرسان یا ویتامین سی واقعا تاثیر داره؟یدون خوبشو بگید بخرم پوستم نه چربه نه خشک مختلطه

آره همه دوستان نیاز به آبرسان دارن حالا ویتامین هم همینطور نه به اندازه آبرسان 

برند زیاده عزیزم فقط باید بودجه بگید 

از نیتروژن هست تا بالاتر از اوردینری 

2810