2777
2789
عنوان

شما چقدر ماهانه خرج صورتتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2580 بازدید | 175 پست
سلام زیاد هزینه نمیکنمچونضدافتاب و ابرسان ایرانی باکیفیت میخرمبقیشم طبیعی مصرف میکنم به جای شیمیاییم ...

سلام بنظرم محصولات ایرانی مخصوصا ضد آفتابش نسبت به خارجی خیلی گرونه آخه 

مثلا ضد آفتاب ایرانی درسته مثلا پانصد تومان در نظر بگیریم حجمش نصف ضد آفتاب یه تومن خارجیه 

من محصولات پوستی مثل ابرسان و اینجور چیزها نمیخرم اصلا روتین پوستی ندارم یک شوینده ملایم هیدرودرم دا ...

بنظرم ویتامین آبرسان روتین پوستی داشته باشی اصلا نیاز به کلینیک پیدا نمیکنی جز فیشال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بابامو سوزوندههعه هزینه هاششششیر پاک کنمیسلار فیس واش تونر ضد جوش تونر ابرسان اسنس حلزون نرم کنن ...

واقعا خیلی خرج داره اصلا هزینه با درآمد یکی نیست اصلا نزدیک به هم نیستن

بنظرم ویتامین آبرسان روتین پوستی داشته باشی اصلا نیاز به کلینیک پیدا نمیکنی جز فیشال

همشون الکی هستن تاثیری ندارن 

احتمالا هنوز سنت کمه 

من سالها انواع ویتامین ها و ابرسانها و سرم های دور چشم از بهترین برندها رو استفاده کردم 

تمام این محصولات اصلا داخل پوست نفوذ نمیکنه روی پوست میمونه اثری هم نداره بعضی هاشون ممکنه باعث تمییزی صورت و پاک کردن عمقی بشه کمی پوست رو روشن بکنه 

اصلا روتین پوستی فریب برندهاست برای فروش محصولاتشون 

سلام بنظرم محصولات ایرانی مخصوصا ضد آفتابش نسبت به خارجی خیلی گرونه آخه مثلا ضد آفتاب ایرانی درسته م ...

خواهر اون ضدافتاب پونصد تومنی که میگید، باکیفیت ترین ضدافتاب ایرانیه و گرون ترین. با ضدافتاب یه تومنی خارجی قابل مقایسه نیست با گرونتش قابل مقایسس

وگرنه من یکی خریدم ایرانی همین هفته پیش، سیصد تومنه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
اسمش چیه

فلوئیدی مای

من تو طرح تخفیف کمترم خریدم دویست و خورده ای 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
همشون الکی هستن تاثیری ندارن احتمالا هنوز سنت کمه من سالها انواع ویتامین ها و ابرسانها و سرم های دور ...

به نظرم محصولات طبیعی تاثیرشون بیشتره، روتین در خد ضدافتاب و ابرسان خوبه. تجربه کردم